Meghan Markle smeekte vader naar bruiloft te komen (maar tevergeefs)

Celebs door Roos

Deze week staat volledig in het teken van de royal wedding die aanstaande zaterdag zal plaatsvinden. Welke jurk zal Meghan dragen? Hoeveel mensen zullen er komen? En vooral: wie zal haar weggeven? Haar vader zal het in ieder geval niet zijn. Want hoewel Meghan hem heeft gesmeekt om ondanks het fotoschandaal tóch naar Windsor Castle af te reizen, is daar nu helaas iets tussen gekomen.

Hartoperatie

Vader Thomas Markle moet namelijk onder het mes vanwege hartproblemen. Hij kreeg vorige week een hartaanval en de schade bleek zodanig dat de vader van Meghan nu vlak voor de grote dag toch onder het mes moet. Dat betekent dat hij niet kan afreizen naar Engeland om de bruiloft van prins Harry en Meghan bij te wonen. Aan TMZ vertelde Thomas dat hij het verschrikkelijk vindt zijn dochter niet naar het altaar te kunnen brengen.

Fotoschandaal

Eerder werd al bekend dat Thomas Markle niet bij de bruiloft aanwezig zou zijn wegens het fotoschandaal. Hij zou het op een akkoordje hebben gegooid met een fotograaf en schaamde zich hier zo voor dat hij zich 'uit schaamte' niet wilde vertonen op de bruiloft van zijn dochter. Meghan zou haar vader gesmeekt hebben om toch te komen, omdat het zo belangrijk voor haar was. Hij ging overstag, mits zijn gezondheid het toeliet. Helaas blijkt het tegendeel nu waar te zijn. 

Lees ook: Om deze reden wil Meghan Markle geen getuige tijdens de bruiloft

Beeld: Brunopress