Huh?! Megan en Kevin waren weer samen na Temptation Island

Media door Laura

Na het zien van de kampvuurbeelden en de taxi-rit van Megan en Kevin, wisten we zeker wat Chloé al een tijdje brulde: relationship is overrrr. Maar raad eens: Kevin stond na Temptation weer op de stoep bij Megan... en zij liet hem binnen!

ook: Snap jij het nog? Joshua en Chloe van Temptation Island 2018 hadden relatie: 'Ze ging vreemd'

Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Chloé, de Temptation-scharrel van Kevin, had hem aan de kant geschoven voor verleider Joshua, de scharrel van Megan. Kevin was dus zonder liefje en ging als vanouds terug naar Megan. 

Eens een vreemdganger...

In een video voor Vijf (de Vlaamse zender die Temptation uitzendt) worden Kevin en Megan aan de tand gevoeld over hun relatie. "Na Temptation ging het echt goed", begint Megan. "We waren elke dag bij elkaar en ik dacht: Misschien gaan we weer voor lange tijd samen zijn of gaat alles geleidelijk in orde komen. Toen heeft hij weer seks gehad met iemand anders", onthult Megan lachend. 

De twee proberen het uit te praten onder het genot van een classy dinertje: kreeft, helaas geen kaasfondue. "De tweede keer dat we samen waren na Temptation ben je weer de fout in gegaan. Je kon het weer niet laten, hè. Ik meende het. Ik dacht echt eventjes dat het goed zou komen. Totdat je weer seks had met iemand anders. En dan nog met een hippie..."

Pfff... hopelijk komt het nooit meer goed tussen die twee.

Vierhoeksverhouding

Inmiddels weten we dat Megan een nieuwe boyfriend heeft en dat Kevin en Chloé - ondanks nieuwe overspel-roddels - weer een setje zijn.

Bekijk het fragment hieronder:

 

Temptation Island aflevering 16

Vanavond sluit Temptation Island seizoen 3 af met een twee uur durende(!) live-uitzending op RTL5 om 20.30. Alle (ex-)koppels, verleiders en verleidsters zullen van de partij zijn. Dat wordt smullennnnn!

Lees ook: Temptations Joshua kampt met verlatingsangst: 'Ik heb nachtmerries dat mijn vriendin vreemdgaat'

Beeld: RTL