Mara (31) tatoeëerde naam ex-vriend op haar arm na zes weken relatie

Media door Roos

In het programma Een nacht met mijn ex op BNN VARA krijgen mensen de kans om nog een keer met hun ex te praten over hun relatie. Gisteren waren Mara (31) en Marco (28) te gast om uit te vogelen waar het mis ging. Ze hadden slechts zes weken een relatie, maar deze waren zo intens dat de twee genoeg te bespreken hebben. Bijvoorbeeld dat ze zwanger werd en Marco's naam op haar arm liet tatoeëren, nádat de relatie al voorbij was. Om maar wat te noemen.

Intense start

Mara en Marco leerden elkaar via Instagram kennen en al na hun eerste date trok Marco bij Mara in. Op papier was hij nog steeds getrouwd met zijn ex en woonde zelfs nog bij haar. Mara vond dit geen fijn idee en stelde daarom voor dat hij wel bij haar kon wonen. De intense start bleek geen basis voor een langdurige relatie en al na zes weken hield Marco het weer voor gezien. 

Na twee weken zwanger

Helaas draaide het verhaal tegen die tijd niet alleen meer om slechts hun tweetjes, want Mara bleek na twee weken al zwanger te zijn. Voor haar betekende dit een heftige tijd, want haar eerdere twee zwangerschappen eindigden al in miskramen. Toch zat Marco niet op de verplichting en verantwoordelijkheid te wachten en zag de zwangerschap als de druppel om zijn zwangere vriendin te verlaten. Net als haar eerdere zwangerschappen eindigde ook deze in een miskraam.

Ondanks het verdriet liet Mara het er niet bij zitten. Marco had haar dan wel verlaten met de woorden dat ze zijn leven had verpest, toch was ze nog altijd verliefd op hem. Daarom liet ze zijn naam met een hartje en hartslag tattoeëren op haar arm. 

Eind goed al goed​

Hoewel het klinkt als een verloren wedstrijd, krijgt de aflevering een onverwachte wending. Mara en Marco besluiten toch nog van elkaar te houden en hun relatie daarom nog een kans te geven. Waarom Mara hem nog een kans zou moeten geven? Hij is naar eigen zeggen "goed gezelschap". De twee besluiten de avond met "ik hou van jou", "ik ook van jou" en zijn dolgelukkig. Was het leven maar altijd zo eenvoudig. 

Bekijk hier de hele aflevering van Een nacht met mijn ex.

Beeld: NPO