Seks & relaties
Seks & relaties

Nieuwe vorm van vreemdgaan: micro-cheating - Ze's sekswoordenboek

In de wondere wereld van de erotiek schiet er elke week wel een nieuw seksbegrip uit de grond. Meepraten over wat hot & happening is tussen de lakens? Houd elke donderdagavond onze rubriek Ze's sekswoordenboek in de gaten. Wij zoeken in alle hoeken van het internet naar de nieuwste en meest opmerkelijke termen op het gebied van seks. Wie weet steek je er nog wat van op! Eerder schreven we over onder andere cisgendermerkin en tortilla's maken. Deze week hebben we het over micro-cheating.

micro cheating

Wat is vreemdgaan? Voor iedereen is het anders. De een zou zijn honnepon wel vergeven als hij of zij in een dronken bui eindigt met zijn tong in de mond van iemand anders. Maar anderen vinden zoenen al reden genoeg om hun partner de deur te wijzen.

Hoe zit het met flirten, samen dansen, geheimen delen en spoonen? Deze dingen vallen onder 'micro-cheating'. "Micro-cheating gebeurt wanneer je kleine kansen creëert voor aanhankelijk gedrag dat niet voor je eigen partner bedoelt is", legt therapeute Tammy Nelson uit. Het is niet zo heftig als zoenen of seksuele handelingen, maar het kan wel het begin ervan zijn... Oppassen geblazen, dus!

Lees ook: Train je bekkenspieren met geisha balletjes voor intensere orgasmes