Train je bekkenspieren met geisha balletjes voor intensere orgasmes 

Intiem door Ze.nl

Een vrouwelijk orgasme schittert soms in afwezigheid tijdens een vrijpartij. Voor de een is het nu eenmaal gemakkelijker om klaar te komen dan voor de ander. En alhoewel dat deels gewoon een kwestie is van geluk of pech, kun je de natuur wél een handje helpen. Namelijk door de boel daarbeneden te trainen met geisha balletjes.

Bekkenbodemspieren trainen

Om makkelijker en intenser klaar te komen kun je je bekkenbodemspier trainen. Je watte-spier? Bekkenbodemspier dus. Die zorgt ervoor dat je niet zomaar in je broek plast of een scheet laat op een ongewild moment. Ook gebruik je ‘m wanneer je niest, hoest en lacht. 

Het trainen van deze spier is niet alleen handig als je een lange treinrit voor de boeg hebt en nodig moet plassen, maar kan ook je seksleven een flinke boost geven. Het kan namelijk zorgen dat je makkelijker een orgasme krijgt én deze ook nog intenser wordt. Je vagina wordt er namelijk strakker van, zodat seks intenser en gevoeliger aanvoelt. En het mooie is: het trainen van deze spieren is heel easy.  

Trainen met geisha balletjes 

Allereerst: hoe weet je wat je bekkenbodemspier is? Als je op de wc zit en vlak voordat je uitgeplast bent je plas inhoudt - dát is 'm. Om hem te trainen kun je de spier af en toe aan- en ontspannen als je achter je bureau zit. Ook kun je gebruik maken van geisha balletjes (ook wel Ben Wa balletjes genoemd), bijvoorbeeld deze van EasyToys. Breng ze simpelweg in je vagina in en hou ze een paar minuten in terwijl je iets simpels doet als koken. Elke dag een paar minuutjes kan je al dichter bij een fantastisch intens orgasme brengen.

Online shoppen bij EasyToys 

Vind je het lastig waar je geschikte geisha balletjes kunt aanschaffen? EasyToys heeft een enorm aanbod waar voor iedereen wat wils te vinden is. Ook niet onbelangrijk: je bent er zeker van dat je bestelling discreet en anoniem wordt geleverd. Daarnaast kun je bij EasyToys ook terecht voor heel veel achtergrondinformatie en leuke tips over seks en speeltjes. Shoppen maar!