Fabrizio bezegelt liefde voor Pommeline door diepgaande tattoo bij haar te zetten

Celebs door Roos

Kersverse tortelduifjes en tevens zakenpartners Fabrizio en Pommeline zijn al een aantal keren in het nieuws verschenen. Allereerst over hun vermeende relatie en later werd bekend dat zij samen een tattoo-programma krijgen. Om alvast in de stemming de komen, liet Pommeline een diepgaande tekst door Fabrizio zetten. 

Lees ook: Dit zijn de 4 meest hypocriete deelnemers van Temptation Island 2018

Fabrizio kleurt niet binnen de lijntjes

Na haar break-up met Merijn is het nu Fabrizio die Pommeline's kleurplaat mag inkleuren. En het moge duidelijk zijn: hij kleurt niet binnen de lijntjes. Na veel foto's samen van het stel en het feit dat de twee hun eigen tv-programma krijgen, liet Pommeline hun liefde bezegelen door hem een tattoo bij haar te laten zetten.

Intiem en ultiem vertrouwen

Eerder verklaarde Fabrizio al tijdens zijn deelname aan Temptation Island dat het zetten van een tattoo het ultieme teken van vertrouwen en intimiteit is. Een tattoo bij zijn kersverse geliefde mocht dan ook niet ontbreken en ze doken direct de diepte in met deze diepzinnige tekst: "You survived what you thought would kill you. Now straighten your crown and move forward like the Queen you are", oftewel: "Je hebt overleefd wat je dacht dat je zou kapotmaken. Zet nu je kroon recht en ga verder als de koningin die je bent." Wat vind jij ervan?

Beeld: RTL

Lees ook: Love is in the air: Kevin van Temptation Island plaatst foto met zijn nieuwe vriendin