Seks & relaties / Seks
Seks

Yummy: Dit zijn de beste seksstandjes voor een orgasme

Voor veel vrouwen is het niet vanzelfsprekend om altijd maar bij elke sekspartij klaar te komen. Sommige vrouwen faken zelfs een orgasme en dat is zonde, want het kan juist zo fijn zijn! Om je op weg te helpen zijn dit seksstandjes waarbij je alvast een duwtje in de rug krijgt richting dat hoogtepunt. Het proberen waard, nietwaar?

1. De amazone

Pak een stoel en ga zitten. Voor dit standje is het namelijk de bedoeling dat je op je partner zijn schoot gaat zitten, met jullie gezichten naar elkaar toe. Op deze manier is het een stuk makkelijker voor jouw lichaam om een orgasme te krijgen. Natuurlijk hoeft dit standje niet persé op een stoel, zolang jij op jouw partners benen zit is het goed. Let er wel op dat jouw voeten de grond aanraken. Zo kun je gemakkelijk van boven naar onder bewegen. 

2. De zijwaartse doggystyle

'Op z'n hondjes' zal bij weinig mensen nog vraagtekens oproepen. Deze variant is eigenlijk hetzelfde, alleen lig jij op je zij. Hierdoor zal zijn penis beter langs jouw g-spot wrijven en dat is precies wat je wilt.

Lees ook: Dit vinden mannen écht van aftrekken - VRIJ-dag

3. Cowgirl

Soms is het heerlijk om de touwtjes eens flink in handen te nemen en dan is de Cowgirl perfect. Ideaal als jij eens wilt bepalen hoe snel en diep jullie gaan. Hierbij zit je bovenop en doordat jij alles bepaalt heb je vanzelf door wat lekker voelt. Hierdoor kun je sneller een orgasme krijgen.

4. Back to basic

Lukt het na deze standjes nog steeds niet om een sprankelend einde te behalen? Don't stress! Misschien ben je er wel veel te veel mee bezig en kun je beter even back to basic met het missionarisstandje. Klinkt misschien wat saai, maar je kunt het natuurlijk zo leuk maken als je zelf wilt. Misschien kun je, om het orgasme te stimuleren, ook wat met jezelf spelen tijdens dit standje. Dit is ook nog eens extra opwindend voor je partner, dus win-win!

Lees ook: Dit zijn de gekste dingen die lezeressen meemaakten tijdens een pijpbeurt - VRIJ-dag