Lifestyle / Eten
Eten

Deze geweldige theesmaken zijn vanaf nu te koop

Thee is de nieuwe koffie, volgens velen. Nieuwe, heerlijke theesmaken blijven maar komen en we love it. Er is weer een nieuw tof theemerk erbij. Je kunt nu eindelijk mermaid tea drinken. Of wat dacht je van een Hangover tea? Klinkt alleen al geweldig, toch? 

Claartje Schröder, bekend van Foodness, heeft haar eigen bioloische thee gelanceerd: TEAmwork Tea. De theesmaken komen in vrolijke verpakkingen, en het is daarom ook superleuk om cadeau te doen. De theebox is €7,95 per stuk, maar je kunt daarna navulverpakkingen kopen. Zo bespaar je geld én ben je goed bezig voor het milieu. 

Lees ook: Slaap hiermee en je keelpijn is de volgende dag verdwenen

De smaken

Unicorn Tea: wat moeten we nog meer zeggen om je te overtuigen? De eenhoorns zijn nu enorm populair, dus een theesmaak kon niet achterblijven. Deze thee bestaat uit groene thee met jasmijn. 

Mermaid Tea: voor de echte zeemeerminnen onder ons. De groene thee met rozenblaadjes en bosbes is lichtzoet en geeft je het echte prinsessengevoel.

Hipster Tea: voor als je alles net iets anders wilt dan de rest. De smaak van zwarte thee met chai kruiden laten je innerlijke hipster naar boven komen.

Hangover Tea: Deze smaak is voor de nachtbrakers onder ons! Groene thee met citroengras en gember is de perfecte combinatie om sneller van je kater af te komen.

Lees ook: Stop dit in je waterkoker en je hoeft 'm nooit meer te ontkalken