Gin lover? In deze stad hebben ze een Gin Spa

De maatschappij door Roos

Doe je aan Dry January? Gooi dan maar snel de handdoek in de ring en get your ass to Glasgow, Schotland, want daar hebben ze The Gin Spa. Een spa geheel in het teken van je favo alcoholische versnapering!

Behandelingen geïnspireerd op gin

Ja, dit heb je nodig om uit je winterdip te komen. En nee, maak je geen zorgen dat je in een bad met gin moet gaan liggen. Bij The Gin Spa worden de behandelingen niet uitgevoerd met het drankje zelf, maar bij iedere behandeling die je boekt krijg je een op gin-geïnspireerd extraatje. Zo is er een behandeling genaamd Just the Tonic, waarbij je een kop thee, een glas prosecco én een gin-cocktail krijgt. Of de Twilight Tasting, waar je naast een gin-cocktail ook terecht kunt bij de Gin71 bar voor een vijfgangendiner volledig geïnspireerd op gin. 

Ook leuk: Doe mee aan Het Grote Uitknijp-onderzoek en WIN!

Chocola voor je humeur

Hebben we je (g)interesse gewekt?! Het wordt nog beter. Als je bij de spa aankomt wordt je gevraagd hoe je je zou willen voelen: blij, actief, rustig, puur, energiek of detox. Om deze gevoelens te versterken krijg je bij iedere massage en gezichtsbehandeling ook, jawel, chocolade!! Wie stapt er op de eerstvolgende vlucht naar Glasgow?

Lees ook: De lekkerste ‘chocolate bark’ recepten