Beauty / Make-up
Make-up

6 x De mooiste looks met blauwe mascara

Reageer1 0

Zwarte mascara is al jaren wereldwijd favoriet: een kleur zoals blauw, roze of rood wordt vaak overgeslagen. Opzich logisch: zwart is lekker basic en kan altijd. En da's eigenlijk best zonde, want blauwe mascara… wij zijn verkocht. Daarom hieronder zes looks!

En dat met name door deze foto want wow… die komt binnen. Model Cara Delevigne laat hiermee zien hoe goed blauwe mascara kan staan. Haar ogen komen zó goed uit, dat meer make-up niet eens nodig is. Hebben!

Zelfs oogschaduw werkt goed bij blauwe mascara. Je ogen gaan er veel meer door spreken.

Deze foto laat nogmaals zien dat er, naast blauwe mascara, echt geen andere make-up nodig is.

En ook voor de donkere huid staat het perfect. Wat hier ook een gaaf contrast geeft, is dat alleen de onderwimpers een blauwe kleur hebben. 

Deze make-up look is wat heftiger, maar zeker niet verkeerd voor een avondje uit. En ook hier is er naast de ooglook (en een lipgloss) niets meer nodig! Love it!

Ook deze naturel look laat zien wat blauwe mascara kan doen. Een simpel laagje laat haar bruine ogen enorm spreken.

Kortom: met blauwe mascara krijgen je ogen echt power en eigenlijk is er verder geen make-up meer nodig. Wij zijn al fan, en jij?

Lees ook: Dit product zorgt ervoor dat je net gelakte nagels direct drogen

Reageer1 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Anoniem

    Ik wil gewoon een snel advies geven aan iemand die moeite heeft in zijn of haar relatie om contact op te nemen met Dr.Agbazara, omdat hij de enige is die in staat is om gebroken relaties of gebroken huwelijken binnen een tijdslimiet van 48 uur terug te brengen. met zijn spirituele krachten. U kunt contact opnemen met Dr.Agbazara door hem via zijn e-mail te schrijven op ( agbazara@gmail.com ) OF te bellen / WhatsApp hem op +2348104102662, in elke situatie van het leven waarin u uzelf vindt.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen