Beauty / Make-up
Make-up

Dit product zorgt ervoor dat je net gelakte nagels direct drogen

Reageer1 0

Ontzettend irritant is het: je hebt je nagels net gelakt en stoot vervolgens tegen je kastje aan. En huppakee, je kan opnieuw beginnen. Maar vandaag hebben we de gouden tip én het leuke is: je hebt het hoogstwaarschijnlijk al gewoon in huis!

Ondanks dat een sneldrogende topcoat ook goed werkt, heb je die misschien niet altijd in huis. En ook weten we dat er tegenwoordig quick-dryers bestaan. Maar hier hangt wel een prijskaartje aan en dat moet je er maar net voor over hebben.

De gouden tip? Haarlak! Door dit op je pas gelakte nagels te spuiten, zijn je nagels binnen no time droog. Yes! Wel belangrijk om niet te vergeten: zorg dat je het spuiten wel op een goede afstand doet (ongeveer 25 cm). Hiermee voorkom je dat er luchtbubbels ontstaan.

Dus, lakken als je haast hebt? Vanaf nu no problemo voor jou!

Lees ook: Make-up remover op? 4 oplossingen die je al in huis hebt

Reageer1 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Anoniem

    Ik wil gewoon een snel advies geven aan iemand die moeite heeft in zijn of haar relatie om contact op te nemen met Dr.Agbazara, omdat hij de enige is die in staat is om gebroken relaties of gebroken huwelijken binnen een tijdslimiet van 48 uur terug te brengen. met zijn spirituele krachten. U kunt contact opnemen met Dr.Agbazara door hem via zijn e-mail te schrijven op ( agbazara@gmail.com ) OF te bellen / WhatsApp hem op +2348104102662, in elke situatie van het leven waarin u uzelf vindt.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen