Lifestyle / De maatschappij
De maatschappij

Dit Victoriaanse kasteel met landgoed is de trouwlocatie waar je altijd van droomde

Simpelweg trouwen bij het gemeentehuis op maandagochtend is er voor velen niet bij. De een droomt bij haar bruiloft van een koets met witte paarden en de ander van een zwierige prinsessenjurk. Heb jij altijd al gedroomd van een romantische bruiloft in de achtertuin van een landhuis? Dat kan je dit Victoriaanse kasteel met landgoed en zwembad gewoon via Airbnb boeken. Wat het kost? Dat zal je nog verbazen.

Bron: Airbnb

Queen Elizabeth was er ook

Na het zien van dit adembenemende landgoed wil je niets anders meer dan op deze plek het ja-woord geven aan jouw lief. Het victoriaanse landhuis uit 1886 staat in Engeland en heeft al terrein geboden aan veel evenementen. Waaronder het polo-evenement van de Royal County of Berkshire Polo Club waar niemand minder dan Queen Elizabeth te gast was. Zie je jezelf al net als de koningin van Engeland in een koets met witte paarden aan komen rijden?

Lees ook: FUN-da: Letterlijk alles is roze in dit roze rijtjeshuis

Sprookjesceremonie in de achtertuin

De sprookjesceremonie met maximaal 150 gasten kan gewoon in de achtertuin plaatsvinden. Waarna je ’s avonds met het hele gezelschap kunt genieten van een heerlijk diner aan de lange en chique gedekte tafels. Onder de sterrenhemel dans je met je vrienden en familie tot je voeten het niet meer houden. Na een fantastische dag kun je met je naasten overnachten in het enorme landhuis. ’s Ochtends ontbijt je als een god in Frankrijk (maar dan in Engeland) in de tuin en geniet je nog even na aan het zwembad. Voor de liefhebbers is er ook een golfbaan, tennisbaan en basketbalveld.

 

1151 euro per nacht

De kosten voor dit enorme kasteel met landgoed zullen je verbazen: voor slechts 1151 euro per nacht kun je hier prinsesje spelen. Daar zitten de kosten voor je bruiloft natuurlijk nog niet bij inbegrepen. Op Airbnb krijgt het landhuis 5 sterren en niets dan lovende recensies. Er is alleen een dingetje: je moet wel even duimen voor mooi weer. Want dat is natuurlijk geen garantie bij onze Engelse buren.

Lees ook: Dit zijn de 7 mooiste trouwjurktrends voor 2018

Bron: Airbnb

Lees ook: FUN-da: Waan jezelf een hertogin in dit poepchique landhuis van 2,7 miljoen