Lifestyle / De maatschappij
De maatschappij

Sterrenbeeld: Welke hond past bij mij?

Reageer 0

Veel hondenbaasjes zullen het erover eens zijn dat hun trouwe viervoeter niet zomaar een huisdier is, maar ook hun beste vriend. En mocht je nog op zoek zijn naar een maatje… dan ben je aan het juiste adres. Vraag je je weleens af welke hond het beste bij jou past volgens je sterrenbeeld? Je vind hier het antwoord op de vraag: welke hond past bij mij? 

Ram (21 maart t/m 20 april): Golden retriever (welke hond past bij mij)

Ben jij een ram? Dan ben je een leider: zelfverzekerd en overtuigend. Golden retrievers zijn vriendelijk, speels en ontzettend trouw aan hun baasje. Het karakter van deze hond sluit dus perfect aan bij de jouwe. Als pup geeft hij je tomeloze energie en positiviteit en als hij ouder wordt heb je een trouwe viervoeter aan je zijde.

Stier (21 april t/m 21 mei): Cavalier King Charles Spaniel (welke hond past bij mij)

Geduld is een schone zaak, Stier. En gelukkig weet de Cavalier King Charles Spaniel dit ook. Jij kan erg koppig zijn en je bent niet dol op veranderingen. Je vindt het vervelend als mensen hun afspraken niet nakomen en je laten zitten, terwijl jij er wel energie in stopt. Deze hond is de vriend die er altijd voor je zal zijn. Hij past zich gemakkelijk aan en geeft je oneindig veel liefde wanneer je dat nodig hebt.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni): Duitse dog (welke hond past bij mij)

Het leven kan jou soms ontzettend onzeker maken. Je gedijt goed bij vaste routines en stabiliteit. In groepsverband ben je rustig en op jezelf en je biedt altijd een luisterend oor aan anderen. Maar dan nu de vraag: welke hond past bij mij? Een Duitse dog is de hond die perfect bij jou past. Met zijn hart zo groot als zijn hoofd is deze trouwe viervoeter een vriend voor het leven.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli): Teckel (welke hond past bij mij)

Jij bent een doorzetter en geeft niet snel op. Iemand moet van goede huize komen om jou klein te krijgen. Net als een teckel ben jij ontzettend koppig en overtuigend. In groepsverband ben jij degene die met leuke plannen aan komt zetten. Teckels zijn slim en meelevend, perfect voor jou!

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus): Duitse herder (welke hond past bij mij)

Met jouw vurige karakter ben je de grappenmaker in de groep, dus heb je je vast weleens afgevraagd: welke hond past bij mij? Wat jij nodig hebt is een actieve pup die het podium met je deelt, maar hem niet van je steelt. Een Duitse herder is daarom de ideale hond voor jou. Hij is actief (én vurig!) en door zijn speelsheid ook ontzettend grappig. Samen vormen jullie een perfect team en zullen menig harten doen smelten. 

Lees ook: Mag jouw kat of hond altijd op bed? Zo vies is dat eigenlijk...

Maagd (24 augustus t/m 23 september): Siberische husky (welke hond past bij mij)

Als iemand een harde werker is, dan ben jij het wel. Je verspilt geen minuut van je tijd en bent constant bezig met het bedenken van oplossingen. Cuz you're a problemsolver. Je laat nooit een kans lopen en daarom is een Siberische husky alles wat jij nodig hebt. Met zijn mooie blauwe ogen en de zachte vacht van een wolf is het net een grote knuffelbeer. Maar zijn focus? Die verliest hij nooit. Belangrijk is wel om hem vaak mee naar buiten te nemen. Maar wie houdt er nou niet van een frisse neus halen?!

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober): Franse bulldog (welke hond past bij mij​​​​​​​)

Als er iemand is die leeft met het motto ‘just go with the flow’, dan ben jij het wel. En als je je dan afvraagt welke hond past bij mijn sterrenbeeld: net als jij is een Franse bulldog ontzettend makkelijk. Jij haalt je rust uit gezellige avondjes met vrienden en familie. Zo ook een Franse bulldog. Hoewel ze koppig kunnen zijn, zijn ze buitengewoon gek op je en zullen je nooit bewust pijn doen. Ze houden ervan om te spelen en naar buiten te gaan, maar vinden chillen op de bank ook geen enkel probleem.

Ook leuk: Doe mee aan Het Grote Uitknijp-onderzoek en WIN!

Lees ook: In dit café kun je tijdens kerst knuffelen met mopshondjes

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november): Australische herder (welke hond past bij mij​​​​​​​)

Alles wat jij doet, gaat gepaard met een bak vol passie. Voor jou staat het uiten van je mening, emotie en gedachten gelijk aan ademen en vanwege je open karakter ben je een goede vriend voor anderen. Een Australische herder past perfect bij jouw karakter. Geen hond zo trouw en eerlijk als deze. Daarnaast zijn ze ook heel beschermend: ze voelen het aan wanneer het niet goed gaat. Deze hond brengt jou stabiliteit en veiligheid.

Boogschutter (23 november t/m 22 december): Bordercollie (welke hond past bij mij​​​​​​​) 

Je kan het soms lastig vinden om je problemen onder ogen te komen en de confrontatie aan te gaan. Een Bordercollie is de hond die je in dat geval perfect kan aanvullen. Hij is alert en energiek en geeft je kracht om te strijden. Tijd om je dromen waar te maken, Boogschutter!

Steenbok (23 december t/m 20 januari): Corgi (welke hond past bij mij​​​​​​​)

Jij stroomt over van verantwoordelijkheidsgevoel en bent gek van je familie en jullie gewoontes. Je droom is ook om grote familie te hebben (met veel baby’s!). En welke hond past bij mij en mijn grote familie? Een Corgi perfect voor jou. Dit hondje houdt ook enorm van gezelligheid en de mensen om zich heen. Een beter familielid kun je je niet wensen. 

Waterman (21 januari t/m 18 februari): Mopshond (welke hond past bij mij​​​​​​​)

Voor jou hoeven dingen nooit te lang te duren, want je raakt snel ergens op uitgegeken. Maar met een mopshondje hoef je je nooit meer te vervelen. Als pup zit 'ie vol energie en zal je je nooit vervelend. Eenmaal ouder heeft 'ie je hart gestolen en wil je nooit meer zonder. 

Vissen (19 februari t/m 20 maart): Yorkshireterriër (welke hond past bij mij​​​​​​​)

Vissen vinden het geen punt om alleen te zijn. Onafhankelijkheid is niet alleen erg belangrijk voor jou, maar ook voor een Yorkshire Terriër. Dit zelfstandige hondje is dapper en zelfverzekerd. Met een baasje waarmee hij kan levelen vormt 'ie een super team. En hoewel het leven soms niet mee zit, zal dit kleine vriendje je leren dat alles goed komt met een goeie dosis zelfvertrouwen en een overdosis aan liefde.

Wat is jouw favoriete hond?

Lees ook: Dit wil je: je kunt nu met je hond naar de bios

Lees ook: Doe mee aan Het Grote Uitknijp-onderzoek en WIN!

Beeld: iStock

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen