5 x Goedkope seksspeeltjes voor ultiem genot

Intiem door Ze.nl

All the single ladies, all the single ladies! Wist je dat het aanstaande zaterdag 11 november Internationale Singles Day is? Een heugelijke dag voor alle dames die niet perse een partner aan hun zijde hoeven. En hoe kun je Singles Day beter vieren dan met een goed speeltje tussen de lakens? Wij zochten niet alleen vijf fijne speeltjes voor je, maar deze vijf zijn ook nog eens allemaal hartstikke betaalbaar. Seksspeeltjes hoeven namelijk echt niet altijd duurt te zijn. Enjoy!

Mini vibrator Paars

€ 14,95

Klein, maar fijn: dat is deze paarse vibrator, want hij is niet veel groter dan je lipstick. Hij heeft een zacht oppervlakte, is makkelijk te bedienen en heeft zeven functies. 

Roze G-spot vingervibrator

€ 17,95

Dit roze speeltje schuif je als het ware om je vinger waardoor je ‘m makkelijk naar binnen kunt ‘sturen’. Hij geeft harde trillingen om je G-spot te behagen voor een intens orgasme. 

Roze dolphin vibrator

€ 18,98

Deze heeft precies alles wat je wilt voor een spannend solo-avontuur. Je kunt niet alleen je clitoris stimuleren, maar tegelijkertijd ook je G-spot. Daarbij heeft ‘ie ook nog eens 12 verschillende standjes, en dat voor nog geen twee tientjes. 

Bodywand Neon Mini Massager

€ 17,95

Deze mini massager ziet eruit als een feestje en dat is het ook: deze massager is multifunctioneel en je kunt er meerdere plekjes mee stimuleren. Lekkerrrr!

Mini bullet vibrator

€ 12,95

Deze mini bullet vibrator is zó klein dat ‘ie in je broekzak past, maar met 10 vibratiestanden zorgt ‘ie voor groot genot! En dat voor zo’n laag prijsje!

Oh, en voordat we het vergeten. Speciaal voor Singles Day bestaat er ook een EasyToys Singles Day Pakket. Voor maar € 39,95 haal je dan een uniek pakket in huis wat speciaal is samengesteld voor single vrouwen. Hou je je avondje vrij 11 november? 

Lees ook: Seksspeeltje tip: de I-Scream vibrator