Seks als je ongesteld bent: no or go?

Intiem door Anniek
Vrouwen zijn sterke wezens. Eén keer per maand probeert onze baarmoeder ons te vermoorden en bloeden we leeg. En altijd tijdens die periode is je vriend geiler dan ooit. Maar is seks als je ongesteld bent een no of een go
 
Ugh, het is weer zover. Hoewel je voor je gevoel gisteren nog ongesteld was, ben je nu alweer een maand verder en weer aan het bloeden. Tijdens de paar dagen dat je baarmoeder je straft omdat je geen kinderen hebt verwekt, voel jij je zo aantrekkelijk als een uitgelubberde aardappelzak. Maar je vriend kan zijn handen niet van je afhouden en je begint te twijfelen: is seks tijdens je ongesteldheid een goed idee?
 
Bron
 
Onschadelijk
De meningen over deze vraag zijn enorm verdeeld. Sommige vrouwen willen er niet eens aan denken, terwijl anderen er lustig op los wippen. Ongesteld zijn kan er bij sommige vrouwen zelfs voor zorgen dat ze meer zin krijgen in seks! Belangrijk om te weten is dat seks tijdens je ongesteldheid niet schadelijk is voor je lichaam. Veel vrouwen maken zich hier zorgen om, terwijl dat nergens voor nodig is. Je maakt niks stuk in je lichaam en aangezien je geen baby hebt geproduceerd, loop je ook niet het risico dat je iets in het oog prikt (als je snapt wat we bedoelen).
 
Voor sommige vrouwen is seks tijdens de ongesteldheid ook heel fijn, omdat het de pijn in de onderbuik en rug kan bestrijden. Waar een orgasme wel niet allemaal goed voor is! Het nadeel is dat het een flinke knoeiboel kan worden. Begin niet te gillen als je bloed ziet, want dat hoort er nou eenmaal bij. Wel moet je je na afloop goed wassen, anders loop je met opgedroogd bloed rond je poes. Niet zo'n fijne gedachte.


 
Veilige seks
Als je besluit om lekker te seksen, is het ook belangrijk dat je het veilig doet. Want hoewel de kans om zwanger te raken kleiner is, is deze niet verdwenen. Dus denk niet: 'oh, we pompen er onbeschermd op los!' Want het is door dit soort denkfoutjes dat mensen met een kind eindigen voordat ze er klaar voor zijn. Don't make a mistake, cover his snake.
 
Hebben jij en je lover seks als je ongesteld bent?