Lifestyle / De maatschappij
De maatschappij

Video: Man met grootste penis ter wereld is geopereerd (en kan weer normaal lopen!)

Reageer 0

Eerder dit jaar vlogen zijn foto's over het internet: de Keniaan Horace Owiti Opiyo had namelijk de twijfelachtige eer de állergrootste penis en balzak ter wereld te hebben. Denk je nu: mij kan het niet groot genoeg? Think again, want zijn geslachtsdeel was een meter (!) lang, en zijn balzak woog bijna vijf kilo. De video's en foto's waren dan ook schrijnend: echt lopen kon de man maar moeilijk en kleding dragen was ook onmogelijk. Gelukkig is hij recentelijk geopereerd.

Insectenbeet

Doordat hij niet normaal kleding kon dragen, moest Horace vroegtijdig van school. Een cyste op zijn geslachtsdeel, dat uiteindelijk voor de extreme groei zorgde, werd in 2007 al eens verwijderd. Maar helaas groeide de cyste terug. Zelf was hij ervan overtuigd dat hij bezeten was door de duivel, maar artsen denken dat een insectenbeet het allemaal veroorzaakt heeft. Nadat de verdrietige foto's en video's viraal gingen op sociale media, besloot een arts hem te helpen en zocht contact met Horace. 

Geslaagde operatie

Inmiddels is de operatie achter de rug en volledig geslaagd. "Ik kan weer lopen en voetballen. Ik ben weer vrij!" Het is zelfs gebleken dat het weer mogelijk is voor hem om zich voort te planten, maar zijn prioriteiten liggen ergens anders. "Eerst wil ik weer een opleiding volgen."

Bekijk de schokkende video hieronder. (LET OP: schokkende beelden!)

Lees ook: Echt meisje van plezier: Mijn eerste anale ervaring

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen