Lifestyle / Media
Media

Fan van Heel Holland Bakt en chocola? RTL 4 komt met een nieuw smulprogramma

Reageer 0

Heel Holland Bakt fans opgelet! RTL 4 komt met de chocoladevariant van het populaire programma, genaamd De Chocoladeshow. In de jury zit een heuse chocoladegoeroe. Ik hoor je denken: ‘Hoe word ik dat?’

De beste chocolatier van Nederland

De chocovariant die vanaf zondag 5 november om 18:05 uur wordt uitgezonden op RTL 4, zal gepresenteerd worden door Miljuschka Witzenhausen. In De Chocoladeshow worden tien getalenteerde young professionals op technisch en creatief gebied uitgedaagd om de meest prachtige kunstwerken neer te zetten, om zich uiteindelijk de beste chocolatier van Nederland te mogen noemen. 

Chocoladegoeroe in de jury

Een verschil met Heel Holland Bakt is dat de jury van De Chocoladeshow maar uit één man bestaat, namelijk ‘chocoladegoeroe’ Hidde de Brabander. “Chocolade maken is echt iets anders dan bakken. Het is een wiskundig en natuurkundig proces waarbij tijd en temperatuur cruciale factoren zijn”, aldus de expert. 

Kortom, wie dacht te ontsnappen aan vreetbuien op zondagavond nu HHB is afgelopen, komt thuis van een koude kermis. Dit smulprogramma zal de smaakpapillen weer maximaal doen aanwakkeren! Wie gaat er kijken?

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen