Lifestyle / Media
Media

Heel Holland Bakt: heel Nederland verliefd op oma van winnaar Hans

Reageer 0

Spoiler alert! Gisteren zagen ruim 3,4 miljoen kijkers hoe Hans Spitsbaard de gelukkige winnaar van Heel Holland Bakt 2017 werd. Met veel bloed, zweet en tranen liet de 22-jarige student de andere finalisten Gwenn en Marjolein achter zich. En dat terwijl zijn bakwerk meer leek op een ingestorte toren van biscuit met room waarvan ook André niet warm werd: “Breng dit maar naar het forensisch instituut.” 

Zielsgelukkig

Toch ging Hans aan het eind van de finale met de eer en belofte van een eigen kookboek naar huis. De student heeft zich de afgelopen weken bewezen met zijn ultieme zelfbeheersing tijdens bloedstollend spannende opdrachten. Met de overwinning op zak liet Hans zich, voor zijn doen, even helemaal gaan: “Ik ben zielsgelukkig.” Gefeliciteerd Hans!

Lees ook: Zien: Penoza-acteurs maken hilarische instructievideo voor reanimatie

Zwart gat

Naast dat Hans al wekenlang de doodgeverfde nummer één favoriet was van veel fans, was er deze week nog iemand razend populair. Namelijk de oma van Hans, waarbij 3,4 miljoen kijkers duidelijk een zucht van vertedering slaakten toen zij hoorden dat oma Aartje al zijn baksels heeft geproefd (maar stiekem ook wel wat aan de buren heeft weggegeven). Toch bekennen veel fans nu wel in een diep, zwart gat te belanden... Hieronder een aantal van de leukste reacties op een rijtje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook: Stormvloed aan kritiek op EO om programma 40 Dagen Zonder Seks 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen