Sekshoroscoop week 41: 9 t/m 15 oktober

Intiem door Redactie Ze.nl

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 41.

Waterman

Soms heb je zin, soms heb je geen zin. Zo werkt het normaal gesproken met je libido, toch? Deze week lijken je algehele seksbehoeften een beetje van de leg en kun je geen genoeg krijgen van een stomende sekspartij. Heerlijk! Geniet ervan, het duurt niet lang.

Vissen

Deze week word je verrast in bed wanneer jouw bedpartner iets aan te merken heeft op jouw prestaties tussen de lakens. Laat je niet meteen van de wijs brengen en zie het niet als kritiek: je wordt er immers alleen maar beter van. Vraag liever hoe je het dan wél goed kunt doen, want communicatie is key voor kwalitatieve seks.

Ram

Ram, het wordt niets met jou en je bedpartner deze week. Jij hebt wel zin, maar het enige standje waar jouw bedpartner zich mee bezighoudt is die van Ajax in de Eredivisie.

Stier

Deze week staat in het teken van goedmaakseks! Eerst een vurig potje ruzie, daarna een vurig potje sexytime. Hoe heftiger de ruzie, hoe meer er goedgemaakt moet worden. Jouw mantra voor de komende 7 dagen: vergeven = leven. 

Tweelingen

Ja ja, Tweelingen. Deze week gaat er een nieuwe wereld voor jou open wanneer je lover een spannend speeltje introduceert in de bedroom. Wanneer jij ermee verwend wordt climax je zo hevig dat de buren kunnen meegenieten. Heer-lijk!

Kreeft 

Kreeften hebben deze week te maken met een ultieme domper in hun seksleven. Probeer hier niet te lang over in te zitten. Op de wereld leven immers 6 miljard mensen. Kies er een, leef een beetje en geniet niet met mate!

Leeuw

Deze week ben jij de goddess in de slaapkamer, Leeuw. Jouw zelfvertrouwen is unstoppable wanneer jij je op jouw prooi werpt. Pas op dat je niet te hard bijt en krabt, want jouw vlam moet maandag weer gewoon op kantoor verschijnen. 

Maagd 

Nou Maagd, jij zit niet stil! Je jongleert met potentiële lovers en zij werpen zich aan jouw voeten. Geniet er lekker van, maar verlies jezelf niet in het feestgedruis! Heb je een relatie? Dan ga jij een hele goede seksweek tegemoet!

Weegschaal

Jij bent duidelijk toe aan iets nieuws. Diezelfde routine kun je inmiddels dromen en daar ga je niet bepaald lekkerder van slapen. Hop, breek eens uit die comfortzone en doe alles eens in omgekeerde variant. Het toetje is immers veel lekkerder dan het voorgerecht, toch? 

Schorpioen

Wat moet je toch met jezelf aan deze week Schorpioen. Je loopt met je ziel onder je arm en niets wil lukken. Deze lijn trek je door naar de slaapkamer, want jouw lover merkt dat er iets aan de hand is. Misschien moet je het er gewoon even uitseksen? Verstand op nul en gaaaaan!

Boogschutter

Boogschutters zijn niet. te. stoppen. deze week! Als jouw lover aan het overwerken is ga jij op bezoek in een spannend setje en jullie seksen de sterren van de hemel! Of naja, de facturen van het bureau dan. Minstens zo intens!

Steenbok

Ha Steenbok, jij dacht dat je alle seksstandjes had gehad? No way girl! Google maar eens op ‘the balancing act’, ‘the cross’ en ‘the kneeling wheelbarrow’ en jullie kunnen wel weer even vooruit deze week!

Lees ook: 10 x lesbische seks tips voor een geweldige vrijpartij - VRIJ-dag