Waarom gekke vrouwen geweldig zijn in bed

Intiem door Elsemieke
Sommigen noemen je knettergek, maar jij ziet het liever als prettig gestoord. Het mantra ‘doe maar gek, dan doe je al gewoon genoeg’ is jou op het lijf geschreven. Helemaal niet erg, want je bent ook nog eens een beest in bed…

Waarschijnlijk ziet menig knappe kerel jou als too die for wanneer het op seks aankomt. Je gedraagt je tijdens een lekker liefdesspel namelijk net zoals wanneer je met je vriendinnen een avond in de kroonluchters hangt: knettergek! En dat bedoelen we als iets positiefs. Nog niet overtuigd? Lees dan hier vijf redenen waarom gekke vrouwen absolutely amazing zijn in bed.
 
 
1. Een gekke chick is niet bang om nieuwe dingen te proberen. Nieuwe uitdagingen in het leven zijn spannend, maar ook in bed probeert ze graag van alles uit. Wordt die standaard vanille seks een beetje slaapverwekkend? Ze staat te springen om haar lover eens op een andere manier te bespelen en ze laat zich ook graag op een exiting place beminnen.
 
2. Als crazy girl ken je nauwelijks schaamte. Als er middenin het rampetampen een akward moment plaatsvindt dan kan je daar alleen maar om lachen. Een keiharde vaginale scheet tijdens doggy style? Hilarisch toch? Veel beter dan een verlegen meid die nog dagen met het schaamrood op haar kaken blijft rondlopen. 


 
3. Je kan altijd met haar lachen, dus ook tijdens een stomend potje hot and steamy. Een knettergekke chick staat superpositief in het leven en zal dat ook willen doorvoeren tussen de lakens. Just for fun. Ze neemt de seks niet zo serieus, maar geniet gewoon van alles wat er op haar af komt. Hartstikke sexy, als je het de meeste mannen vraagt. 

4. Naakt gaan is totaal geen issue. Zolang ze er zelf volledig achter staat wil ze een lekkere man heel graag laten zien wat ze te bieden heeft. Meiden die zichzelf niet te serieus nemen hebben over het algemeen veel zelfvertrouwen, dus ook over haar eigen lichaam. Deal with it, or not! 


5. Zien jouw vriendinnen je als prettig gestoord? Gefeliciteerd, want dat betekent dat je ook niet te veel nadenkt. Voor een fijne horizontale tango kan dat echt een moodkiller zijn. Als je gaat nadenken over al die rare posities waarin jij en je lover je wringen dan verdwijnt je hornyness als sneeuw voor de zon. Let it go, en geniet van het intieme moment.

Crazy girls opgelet: herken jij je in een van deze punten?