Sekshoroscoop week 40: 2 t/m 8 oktober

Intiem door Redactie Ze.nl
1 van 3

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 40.

 

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Het weekend heeft zijn tol geëist waterman. Voor jou een paar kalme dagen in het verschiet. Gun de boel wat rust daarbeneden en je zal merken dat je in de loop van de week alweer ready to go bent!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Jij en je bedpartner hebben deze week een aantal akkefietjes. Hier doe je niks aan, het hoort er nu eenmaal bij. Handel ze snel af met deze tips hoe je ruzie moet maken als een pro en jullie kunnen binnen de kortste keren weer verder waar jullie gebleven waren tussen de lakens.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Ram, niet getreurd als de boel niet gaat zoals je wilt. Sommige dingen in het leven kun je nu eenmaal niet sturen. Het enige dat je nu kunt doen is achterover leunen en wachten op je beurt. Probeer geduld te hebben en weet: jij gaat (er) heus wel komen.

Stier (21 april t/m 21 mei)

Pfoe, Stier, je kan niet ontkennen dat de sleur zit er flink in zit. Waar je vorige week als een vis in de zee voelde, ben je nu eerder als een vis op het droge. Letterlijk droog, want niets kan die Sahara woestijn down there opwinden. Geeft niets, een paar avondjes in joggingpak op de bank en je bent er zo weer bovenop.

Lees ook: Wat is een Daisy Chain? – Ze’s sekswoordenboek