Zijn er serieus mensen die aan poepseks doen? - VRIJ-dag

Intiem door Ze.nl

Tja, ieder z'n ding. Toch gaan sommige seksfantasieën of -fetisjes wel erg ver. Zo ook: poepseks. Dat is seks hebben met elkaar en... eh, poep. Hoewel piraatje spelen op de bruine zee lang niet voor iedereen is weggelegd, zijn er wel degelijk mensen die er opgewonden van raken. Helaas (bruine) pindakaas, is dat niet geheel zonder risico's...

Lees ook: Robin is SM-meesteres: 'Ik ransel mannen af en verdien er mijn geld mee'

Fetisj

Het idee van poep- en plasseks is, zoals de naam al zegt, seks waarbij poep of plas komt kijken. Er bestaan verschillende vormen. De een kijkt graag toe als de ander zit te kakken en de ander wordt juist graag ondergepoept - ook wel de Brown Shower genoemd. Weer andere mensen (jawel) peuzelen het op. Je kunt het zien als een extreme vorm van SM, maar soms kunnen gebeurtenissen uit iemands jeugd of omgeving aanleiding zijn voor deze seksuele voorkeur. Het heeft vooral iets te maken met intimiteit, of hoe George het in een interview met Vice omschreef als het "meest intense en intieme dat hij kan voorstellen."

Risico's

Hoewel ruim 95% walgt van het idee aan poepseks en dit waarschijnlijk met kippenvel op z’n armen leest, is het wel degelijk iets dat in de porno-industrie en SM-kringen voorkomt. Mocht je bij de very few horen die het wél ziet zitten wees dan gewaarschuwd, want geheel zonder risico is het niet. Hoewel plas vrij schoon is, kun je van poep namelijk vervelende infecties oplopen omdat het krioelt van de (levende) bacteriën. Wanneer je dit binnenkrijgt, dan wel via wondjes op de huid of via je mond, loop je een hogere kans op hepatitis A en B. Inenten dus! Of gewoon vanaf blijven, dat is misschien nog wel het beste. Maargoed, zoals we al zeiden: ieder z'n ding.

Lees ook: In the mood? 10 manieren om seks te initiëren

Beeld: Unsplash