Bij deze vrouwen skipt een man het condoom liever

Intiem door Elsemieke

In het heetst van de strijd kan het een moodkiller zijn als mister loverlover nog even snel een condoom om zijn pielemuis moet doen. Snappen we best! Maar hé, safety gaat boven alles. Alhoewel, daar denkt niet iedereen zo over. 
 
Condooms: we hebben een haat-liefdeverhouding met die dingen. Aan de ene kant beschermen ze ons tegen nare geslachtsziektes en laten ze ons nog even genieten van een kinderloze tijd, maar aan de andere kant zijn ze ook gewoon bloedirritant! Een potje hot and steamy is nu eenmaal veel fijner zonder regenjasje. Veel mannen zijn het daar roerend mee eens, met name als de bedpartner in kwestie een behoorlijk lekkerding is. Wait, whát?!


Spannende verovering
Volgens een nieuw onderzoek van twee universiteiten uit het Verenigd Koninkrijk zijn mannen minder snel geneigd om een condoom te dragen als hun verovering heel hot is. Hoe knapper het meisje dat bij hem in bed ligt, hoe minder groot de kans is dat hij bescherming wil dragen tijdens de vrijpartij. Zelfs niet wanneer de verovering in kwestie zelf een grote kans heeft om een SOA te hebben. Serieus guys?! 
 
Criteria 
De onderzoekers lieten 51 heteroseksuele mannen twintig gezichten van vrouwen zien en deze moesten ze beoordelen op aantrekkelijkheid. Ook werden de deelnemers gevraagd of ze wel of geen seks met deze dames zouden willen hebben en zo ja, was het dan hun plan om een condoom te dragen? Overall: hoe knapper de vrouw, hoe kleiner de kans dat de kerels een condoom zouden dragen. Wij zijn in shock

Draag jij altijd bescherming tijdens de seks?