Seks & relaties / Seks
Seks

Sekshoroscoop week 39: 25 september t/m 1 oktober

Reageer 0

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 39.

Lees meer in onze galerij

1/3 - Sekshoroscoop week 39: 25 september t/m 1 oktober

 

Waterman

Je bent dan wel in de winter geboren, Waterman, maar jij bent echt een zomerkind! Zodra het zonnetje zich laat zien ontwaakt jouw inner leeuwin en gaan alle remmen los. Met de zomerse temperaturen komende week ben jij dan ook niet te stoppen. Nu alleen nog een hongerige leeuw(in) vinden die jouw tempo kan bijbenen. Roar!

Vissen

‘Awe, meer visjes in de zee’, is deze week jouw mantra. En weet je wat? Je hebt groot gelijk! Een week heeft immers zeven dagen en zeven nachten. Tijd om eens lekker los te gaan. Zorg alleen dat je collega's niet merken dat jij de nachten niet gebruikt om uit te rusten. Wallen tot je enkels ziet namelijk iedereen.  

Ram

Toen jij dit weekend op de dansvloer stond te kingen had je zoveel sjans, dat je weer helemaal opgeladen bent voor de werkweek die je te wachten staat. Dagdromend kom jij de week wel door, om volgend weekend weer die dansvloer te grazen te nemen! En wie weet, misschien word jij ook wel te grazen genomen.

Stier

Deze week heb je zin om eens lekker gek te doen. Je hoeft de boel niet altijd zo serieus te nemen tussen de lakens en zo af en toe is een melige lachbui alleen maar libido verhogend. Wanneer jouw lover bijna tot de climax komt, zet jij dan ook baldadig de welbekende titelsong van Frozen in: ‘LET IT GOOOOO, LET IT GOOOOO.’ Voor jou ultiem vermaak, maar of je lover het net zo leuk vindt…

Lees verder op de volgende pagina.

Ga hieronder verder
Meer op de volgende pagina
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen