Waarom het belangrijk is om te kunnen lachen tijdens de seks

Intiem door Redactie Ze.nl

Moet een vrijpartij altijd zwoel, slow en romantisch zijn? Hallo, er mag ook gelachen worden! Lachen? Door films denk je misschien dat er geen reden is voor humor in de slaapkamer. In real life is het wel anders. Een vreemd geluidje hier, een kopstoot daar… Zolang je maar niet lacht om wat er tussen zijn benen bungelt, is een lach tussen de lakens heel gezond. Wij leggen uit waarom.

lachen tijdens seks

Happy vibes

Science says… van lachen komt een flinke shot endorfine, serotonine en dopamine in je lichaam vrij. Tel dat op bij feel good hormonen die vrijkomen tijdens het vrijen en je hebt de ingrediënten voor de beste beurt van je leven!

via GIPHY

Lees ook: Nieuwe relatie? Zo lang duurt het voordat de seks écht goed wordt

En... ontspan

Of je nu gespannen bent omdat je het voor het eerst met elkaar rollebolt of omdat je gestrest bent door werkdruk... Lachen breekt het ijs en zorgt ervoor dat de spanning vanzelf verdwijnt. Dat ontspannen een van de voorwaarden is voor een spetterend orgasme, is daarom ook mooi meegenomen.

Bewijs van vertrouwen

Als je kunt lachen om de ongemakkelijke dingen, weet je zeker dat je je 100% op je gemak voelt. Intiemer dan lachen tijdens de seks kán bijna niet. Dat je durft te lachen bewijst dat je elkaar vertrouwt en je van je meest kwetsbare kant durft te laten zien. Wat ons betreft een belangrijk signaal dat jullie een long lasting koppeltje zijn.

via GIPHY

Hoort bij experimenteren

Bij een leuk, gevarieerd seksleven hoort een wild experimentje op zijn tijd. Iets nieuw uitproberen tussen de lakens wat je allebei nog nooit hebt gedaan, bijvoorbeeld het testen van een nieuwe, ingewikkeld bedpositie of het spelen van één van de erotische spellen van EasyToys, kan nogal op de lachspieren werken. Een potje Truth or Dare, seksdobbelen, KamaSutra-kaartspel of tietenmemory. Je kunt het zo gek niet bedenken. De spannende spelletjes zijn niet alleen goed voor de lachspieren natuurlijk. Dankzij het erotische tintje kom je ook vanzelf in the mood.

P.S. Maak je niet zorgen over vreemde blikken van bezorgers, buren, je kinderen of andere huisgenoten... bestellen via EasyToys is altijd discreet en anoniem. 

 

Lees ook: Seksspeeltje tip: de I-scream vibrator