De meest bizarre voorwerpen om mee te masturberen

Intiem door Marleen_S

Zo creatief als de mens soms kan zijn, zien sommigen in elk willekeurig keukenvoorwerp een pleasure speeltje. Move over vibrator, alles met een stijve staaf-gehalte kan ook prima dienst doen tussen de lakens. Of toch liever niet?
 
Miranda maakte in de serie Sex an the City het fenomeen vibrators in één klap populair. Haar lieftallig trillende speeltje heette The Rabbit en ze was er heilig van overtuigd dat je mannen door batterijen kon vervangen. De meningen zijn erover verdeeld (Dick Dildo komt namelijk niet ?s avonds lekker tegen je aan liggen), maar iedereen kan beamen dat je de volgende voorwerpen beter niet te diep in je kan stoppen?
 
1. Het scheerapparaat
?I?m your Venus, I?m your fire, your desire?. En in vuur en vlam zul je zeker staan als je met dit alledaagse voorwerp ?aan de slag gaat?. Ook al bestaan er tegenwoordig elektrische scheermesjes om de intieme delen netjes bij te houden, het mannenscheerapparaat is niet bedoeld voor onze poezelige va-jay-jay. Harde stoppels van mannen worden met het ding gladjes weggeschoren. Er zit dus nogal wat power in zo?n ding, dat je niet moet onderschatten. Fijn kan het niet het daarom ook echt niet wezen als je de scheermachine gebruikt om tot een hoogtepunt te komen (even buiten beschouwing gelaten welke kant je gebruikt).
 
2. Een veiligheidsspeld
Een man uit Ghana nam het veilig vrijen wel heel serieus en belandde uiteindelijk in het ziekenhuis. De reden? Er zat een veiligheidsspeld verstopt in zijn kleine Jaap. En deze zat er zo diep in, dat hij operatief moest worden verwijderd. De 32-jarige Ghanees was wel eerlijk: hij had de speld inderdaad gebruikt om te masturberen. Maar zo veilig was het dus niet?
 
3. De trapleuning
Vroeger gleden we brutaal van de trapleuning af als moeders van beneden riep om te eten. Het mocht eigenlijk niet, want het was gevaarlijk. En gevaarlijk is het zeker als je dezelfde leuning gebruikt om het op een andere manier te laten glijden. Hoe dan? Nou, sommige trapleuningen zijn zo dun, rond of krommen op een bepaalde manier dat het makkelijk (en schijnbaar opwindend) is om jezelf ermee te stimuleren. Hmm? Lekker fris als na een spannend kwartiertje met de leuning je vriend of je vader naar beneden loopt. En zijn handen lekker over het hout laat glijden?

4. De Labello
Om onze lippen vettig te houden in de winter, gaan we massaal aan de Purolletjes, Vaseline-potten en Labello-sticks. En je zou denken dat je down there de boel niet hoeft in te vetten. Dat gedeelte zit lekker warm verpakt in een onderbroekje. Maar er zijn vrouwen die er anders over denken. En zodra de dop eraf gaat en de Labellostick omhoog wordt gedraaid, kan het plezier beginnen. Wel even onthouden welke lippenbalsem je op je welke lippen smeert. Anders wordt het een smerige boel. 
 
 
5. De Dyson-stofzuiger
Stel je even voor: op een willekeurige zaterdag haal jij even de stofzuiger door je huisje. De bank, de vloer: alles neem je mee. En ook je intieme zone vergeet je niet. Sommige mannen gebruiken de stofzuigerslang om, nou ja... je weet wel. Maar ook vrouwen kunnen de magie van de zuigkracht kennelijk niet weerstaan. Wel een beetje gevaarlijk: voor je het weet zuig je het boeltje te ver naar binnen met als resultaat een grote paarse ?zuigzoen? op je flamoes. Not so charming.
 
6. Een kaars
Kaarsen zijn niet alleen fijn om te ruiken. Vanille, wilde rozen of zachte lindebloesem: het maakt niet uit als je bezig wilt gaan met jezelf. Hoewel de vierkante variant ietwat pijnlijk lijkt, kunnen ronde stompkaarsen prima gebruikt worden voor het bereiken van een hoogtepunt. Sommige vrouwen zweren erbij. Je kiest de maat die je het fijnst vindt gewoon bij de Xenos, condoompje erom en gaan met die banaan... eh... kaars. (Wij raden het echter af!)
 

7. Het tandenborstel opzetstuk
Hygiëne boven alles. Twee, het liefst drie keer per dag je tandenpoetsen is toch wel een must. En als je dan na een drukke dag ?s avonds je tanden poetst, kun je daar heel opgewonden van raken. Schijnt. De circulerende en vibrerende werking van een willekeurige elektrische tandenborstel zorgt voor hetzelfde effect als een vibrator. Alleen is de tandenborstel iets smaller. Fijn voor de dames waar het allemaal nogal nauw zit. 

8. Elektrische sinaasappelpers
Alles wat elektrisch is, trilt meestal wel een beetje. En als het kan trillen, is dat  wat wij vrouwen willen. Ofzo. Als je op zondagochtend je mannetje wil verrassen met een ontbijt op bed, kun je besluiten om bij wijze van voorspel even een momentje voor jezelf te pakken. Samen met de elektrische sinaasappelpers.

Wat is het gekste mastuurbeervoorwerp waarvan jij ooit hebt gehoord?