Sekshoroscoop week 36: 4 t/m 10 september 2017

Intiem door Redactie Ze.nl
1 van 3

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 36. 

Sekshoroscoop week 36

Sekshoroscoop week 36

 

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Wees eerlijk tegen jezelf, Waterman. De sleur zit er dik in. Elke week is het dezelfde seksroutine. De enige Big O die jouw partner uit je lijf weet te trekken is de vorm die je mond maakt als je per ongeluk gaapt tijdens de daad. Geen vrees, lieve Waterman. Dat je elke kiertje en gaatje van elkaars lichaam kent kun je ook ombuigen naar een voordeel. 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Al tijden zit je te fantaseren over een langgekoesterde seksfantasie. Nu je tijdens de sexytime met je vaste minnespeler afdwaalt naar je stoute droom, wordt het tijd om er serieus over na te denken om deze wens in vervulling te laten gaan.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Deze week voel jij je de Robin Hood van de orale seks. Jij geeft en je geeft en je geeft. Je verwacht er niets voor terug en je bedpartner gaat je daar heel dankbaar voor zijn. Volgende week kun je je energie dubbel en dwars terugverwachten.

Stier (21 april t/m 21 mei)

Na een tijdje ben je eindelijk weer single en helemaal ready to mingle! Maar de visjes willen niet bijten. Zoek je wel op de juiste plekken? It’s about location, location. Niet erg, want je bent een tijdje uit the running geweest. Voor hook-ups, ga naar Tinder. Voor romance ga je naar de supermarkt of de kroeg.