Geheimen van een webcamgirl: Beppy

Intiem door Nanda
De webcamsessie met de 'vieze' oude man uit de vorige column ging niet door. Dat vind ik niet zo erg. Deze week even geen webcam- of telefoonverhaal. Wel een hele andere kwestie die ik op mijn werk meemaakte, maar dan met een klant.
 
Afgelopen donderdagochtend maakte ik mezelf mooi in de badkamer, thuis. Uit het niets kreeg ik mijn periode. Mijn menstruatie. De rode zee. Oftewel, ik was ongesteld. Nee hè? In de auto op de snelweg had ik het er met een collega over, hoe ik dit het beste kon fixen. “Zolang je geen klant hebt, gewoon je tampon inhouden en als je een klant hebt een Beppy proberen.” Ik keek haar angstig aan en zei: “Weet je nog de vorige keer? Ik kreeg mijn Beppy er niet meer uit en alle tips die ik gebruikte hielpen niet: hurken, met de douchekop erop, persen, met megaveel glijmiddel en dan graven. Ik weet het niet hoor, ik heb een Beppy-angst.”
 
Beppy bleef zitten
Tegen de middag waren we op de zaak en ik heb werkelijk waar geen idee hoe het kan, maar ik had het druk. Megadruk. De klanten kozen steeds mij en vaak ook voor een langere tijd. Lekker rustig in de woonkamer kletsen met collega's en mezelf volproppen met koek, snoep en fastfood zat er dus ook niet in.
 
 
Omdat ik het zo druk had, had ik dus een Beppy in. Met zo'n speciaal sponsje kun je dus 'gewoon' seks hebben. Wel is het handig en verstandig om 'm regelmatig te verwisselen voor een nieuwe. Zelf heb ik er nog steeds géén handigheid in en kreeg ik het niet voor elkaar. Op onze privékamer probeerde ik verschillende dingen uit, maar het lukte niet. Oké, het lukte écht écht écht niet. Ik kleedde mezelf aan en liep naar de woonkamer waar mijn collega's GTST aan het kijken waren. Ik barstte in tranen uit, snikkend en met rollende tranen over mijn wangen krijste ik het uit: “Ik werk noooooooit meer als ik ongesteld ben en ik krijg hem er potverdikkie niet uit. Het lukt mij gewoon niet. Wil iemand de eerste hulp bellen want ik krijg hem er echt niet uit!” Zonder een antwoord af te wachten liep ik stampvoetend en jankend terug naar de privékamer en hield de handen voor mijn ogen.
 
To the rescue
Drie collega's stormden de kamer binnen en probeerden mij al sussend met een dikke knuffel gerust te stellen. “Meid, ga op bed liggen met je benen wijd. Ik heb plastic handschoenen gepakt en haal hem er voor je uit.” Ik ben inmiddels heel wat gewend maar deze positie en de hele sfeer voelde voor mij zelfs vreemd aan en van de zenuwen begon ik te lachen. De Beppy was er gauw uit. “Je kon 'm inderdaad zelf niet meer pakken, hij zat veel te diep”, zei de redder in nood tegen mij. Wat een opluchting was het. Ik besloot om geen nieuwe Beppy in te doen. Het was echter al 19:30 dus bracht ik een tampon in en als ik nog een klant zou krijgen, zou ik het even aankijken.
 
 
Aardbeiencondooms
Het moment van wachten op een klant duurde niet lang, eentje had telefonisch doorgegeven dat hij kwam en na een kwartier stond de beste man genaamd Henk (hoe verrassend) al te vertellen wat hij allemaal met mij wilde doen. Ik had besloten geen Beppy in te doen. 
 
Eenmaal op de kamer gingen we samen douchen. Ik weet dat water de menstruatie ‘stopt’. Op bed zoenden en knuffelden we wat met elkaar en gaf ik hem een heerlijke body to body-massage. De tijd rekte ik dus en dat lukte aardig. Op een gegeven moment vond ik het tijd worden voor de daad en schoof  ik het condoom om. Nadat hij was klaargekomen stapte hij van het bed en keek naar onder. “Het condoom is rood, bloed je soms?” Heel flauw zei ik: “Dank je schat, je hebt mij ontmaagd.” 
“Ben je ongesteld?” 
“Nee natuurlijk niet. Het was gewoon een aardbeiencondoom en die zijn rood.”
 
Eind goed, al goed en ik had weer een geweldige lachbui samen met mijn collega's. “Daar heb je jezelf weer goed uitgepraat, Nanda.” En zo is dat maar net.

Lees ook de vorige columns van Nanda!
 

Nanda (1985) is single zonder dat ze wanhopig op zoek is naar de ware Jacob. Ze heeft graag mensen om zich heen, maar kan ook heel goed alleen zijn. En dat moet ook wel, want in haar beroep is privacy wel gewenst. Ondanks haar vier diploma’s heeft Nanda gekozen voor een baan als webcamgirl. Maar ze is ook zo veel meer dan dat.
 
Ze heeft niet alleen een kast die uitpuilt van de sextoys, maar beheert ook haar eigen webshop en website NandaLove. En je hoort haar ook nog als belbabe aan de telefoon en ze is te boeken als escort.
 
Typisch Nanda: eigenwijs, gaat voor wat ze wil en lust wel pap van stamppot.