Topwip: de zomerse seksmarathon

Intiem door Redactie Ze.nl

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week de topwip van Renske. Over die ene keer dat er maar geen einde kwam aan haar heerlijke vrijpartij. 

Renske (35): “Wat is dat toch? Soms moet ik dagenlang niet aan seks denken, en op sommige momenten kan ik er geen genoeg van krijgen. In de zomer komt het meestal op het laatste neer. De warme zon, de ontblote bovenlichamen, het doet iets met mijn libido blijkbaar. En dat kwam achteraf goed van pas toen ik op een singlesvakantie was in Spanje…”

“Doodeng vond ik het, zo’n reis voor singles. En dan ook nog in mijn eentje! Gelukkig ben ik best sociaal en maakte ik gemakkelijk vrienden. Vooral met Bas had ik vrijwel direct een klik en dat was niet alleen omdat ik zijn grappen zo leuk vond, hij was ook nog eens mega aantrekkelijk! Al de eerste avond stonden we zoenend op de dansvloer. Ik voelde me zo tot hem aangetrokken en kan wel zeggen dat ik zelfs vlinders voelde. En als ik hem zo mocht geloven voelde hij hetzelfde. Dit zou een heerlijke vakantie worden…”

“De tweede dag waren we onafscheidelijk. Op het strand smeerden we elkaar in en toen hij mij deed, werd het meer en meer een sensuele massage. Ik waande me in de hemel met zulke perfecte handen en werd geiler en geiler. Ook tijdens het diner ’s avonds waren zijn toespelingen niet van de lucht en bleef hij onder tafel contact zoeken door voetje te vrijen. Zo spannend! Het feit dat alle meiden aan tafel Bas wel zagen zitten maakte het extra leuk: hij had duidelijk een voorkeur voor mij en dat voelde speciaal.”

“Na het eten ging iedereen terug naar z’n eigen appartement, maar Bas bleef bij mij lopen. Hij vroeg of ik het oke vond dat hij bleef slapen. Ehhh… JA! Ik smachtte naar zijn lichaam! Eenmaal binnen ging het los en trok hij de kleren van mijn lijf. Op het strand had ik natuurlijk al een voorproefje gekregen: zijn lichaam zag er fantastisch uit en ik werd geiler en geiler. Toen gooide hij me op het bed, trok mijn benen naar zich toe en begon vol overgave te beffen. Overduidelijk niet de eerste keer, want hij kon het zo goed dat ik al na krap een halve minuut schokkend klaarkwam.”

“Meestal is het vlammetje daarna bij mij geblust en kan ik het niet vervolgens nog uren volhouden, maar met Bas was het anders. Of het de warmte was, of de klik met Bas, maar de opvolgende uren hebben we ons door het hele kamasutra arsenaal heen gewerkt. Hij heeft me tot zeker vijf keer klaar laten komen met zijn tong en leek geen genoeg te krijgen van mijn lichaam. Ik voelde me een ware sekskoningin! Toen de zon langzaam opkwam ploften we bezweet naast elkaar neer. Het tafereel heeft zich die week nog meerdere malen herhaalt. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en vorig jaar getrouwd. Eigenlijk wist ik na die nacht meteen al dat Bas een blijvertje was.”

Lees ook: Topwip: het genot van geven