Lifestyle / De maatschappij
De maatschappij

ZeBlundert: jullie gênantste blunders in het openbaar vervoer

Reageer 0

Elke dag zit half Nederland weer in het openbaar vervoer op weg naar werk of school. Zo vroeg in de ochtend of laat in de middag ben je vaak niet meer helemaal scherp en dat resulteert soms in hilarische situaties. Elke week delen een aantal van onze lezeressen hun blunders. Deze keer vertellen ze over hun gênantste blunders in het openbaar vervoer.

Vera (31): “Ik zat in de trein en het liefst raak ik de prullenbakken daar niet aan. Helaas moest ik toch iets weggooien dus ik waagde me er voorzichtig aan. Op dat moment flikkert de hele prullenbak inclusief inhoud op de grond. Ik schrok me rot en wist niet wat ik moest doen. Met mijn handen die vieze rotzooi terug in de prullenbak doen of ergens anders gaan zitten? Uiteindelijk koos ik voor dat laatste. Heel asociaal, ik weet het…”

Nirel (25): “Ik zat op zo'n vierzits in de trein toen in opeens heel nodig moest niezen. Het ging zo snel dat ik niet doorhad wat er gebeurde, maar ik nieste dus keihard zonder mijn hand voor mijn mond te doen. De meneer tegenover mij zat helemaal onder de spetters van mijn snot. Ik heb me nog nooit zo erg geschaamd!”

Eva (28): “Ik was met mijn vriend in Londen en we wilden een ritje maken in zo’n heerlijk toeristische, rode bus. Dus we stapten in en ik gaf de buschauffeur geld voor de tickets. Dat dacht ik tenminste. In werkelijkheid gaf ik hem een inlegkruisje dat ook in mijn portemonnee zat voor noodgevallen. Ik merkte het pas toen het wel heel lang duurde voordat hij het aanpakte.

Anne (25): “Ik moet altijd rennen voor dd bus, waardoor ik buiten adem op een te krappe plek plaatsneem en dan begin te zweten. Dat is al vervelend genoeg, maar ik zat ook nog op zo’n hoge stoel. Ik zat nog maar net toen mijn tas, op de kop, op de grond viel. Voorin de bus! Hallo lipgloss (x 6), losgeld, tampons, briefjes, portemonnee…”

Romy (26): ”Ik ging laatst met de trein naar mijn werk en het viel me op dat mensen me raar aankeken. Bleek dat ik een knarode snor had van het fruitsapje dat ik thuis nog snel even naar binnen had gewerkt. Zat ik daar met al mijn keurige kleding en make-up lekker belachelijk te wezen…”

Lees ook: ZeBlundert: jullie grootste soloseksblunders

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen