Ze.nl lakt pinkjes pink voor Pink Ribbon!

De maatschappij door Redactie Ze.nl
Ze.nl ging onlangs de straat op, gewapend met een roze nagellak. Ons doel? Zo veel mogelijk pinknagels roze te lakken, want zo laat je zien dat je Stichting Pink Ribbon steunt. Kijk snel naar het resultaat!

Oktober is de maand waarin Stichting Pink Ribbon aandacht vraagt voor borstkanker. En dit is hard nodig, want één op de acht Nederlandse vrouwen krijgt deze ziekte. Dat is toch belachelijk veel?! Ook Etos steunt Pink Ribbon en roept alle vrouwen (en mannen) op om een steentje bij te dragen.

Aangezien Ze.nl hét online magazine voor vrouwen is, konden wij het natuurlijk niet laten om ons ook in te zetten voor de strijd tegen borstkanker. En dus gingen wij de straat op om vrouwen te voorzien van een prachtige roze pink!


Allereerst kochten we een roze nagellak bij de Etos, waarvan ? 1,- per verkochte nagellak wordt gedoneerd aan Stichting Pink Ribbon. Met ons lakje in de aanslag speurden we de Amsterdamse grachten af op zoek naar medestrijders. Binnen een mum van tijd hadden we al héél wat dames (en mannen - zie de middelste foto!) weten te strikken. Zie hier het resultaat!

 

Je kunt meer doen!

Om Pink Ribbon te steunen kun je nog veel meer doen dan alleen je pinknagel roze te lakken. Zo heeft de stichting de campagne Donate 1/8 opgericht. Deze campagne maakt mensen ervan bewust dat één achtste deel van de vrouwen borstkanker in haar leven krijgt.

Pink Ribbon vraagt iedereen om in de periode van 18 oktober tot en met 18 november zijn steentje bij de te dragen tegen borstkanker. Hoe? Bekijk het onderstaande filmpje!


Wat doe jij om de strijd tegen borstkanker aan te gaan?