Beauty / Lichaam
Lichaam

Dit zeggen die kuiltjes in je onderrug over je seksleven

Heb jij twee van die kuiltjes onderaan je rug? Dan hebben we goed nieuws voor je. Naast dat deze unieke kuiltjes één van de zeven schoonheden zijn, hebben ze ook een positieve invloed op je seksleven…

Genetisch bepaald

De kuiltjes in je rug worden ook wel 'sacrio-iliacale kuiltjes' of 'Venus dimples' genoemd en zijn genetisch bepaald. Ze ontstaan doordat er een verkorte band van bindweefsel tussen de achterkant van je bekken en de huid ligt. Omdat daar geen spieren zijn, kun je ze ook niet kweken door te sporten. Als je ermee gezegend bent, kun je ze wel zichtbaarder maken door af te vallen.

Pluspunt in bed

Het klinkt misschien een beetje ongeloofwaardig, maar de kuiltjes zijn een teken van een heel goed seksleven. In de eerste plaats vinden mannen ze vaak ontzettend sexy en noemen ze de kuiltjes zelfs ‘thumb handles’. Daarnaast zorgen ze er voor dat jij sneller je hoogtepunt bereik tijdens een vrijpartij. De venuskuiltjes zorgen namelijk voor een betere bloedcirculatie op die plek en laat dat nou net belangrijk zijn om tot een orgasme te komen. Goed nieuws, toch?

Lees ook: 10 x outfit inspiratie voor het dragen van wijde pijpen