De 5 fijnste type speeltjes voor in jouw nachtkastje

Intiem door Vrouwen redactie

Het perfecte speeltje vinden is net zoiets als de zoektocht naar de perfecte jeans. Soms moet je geduldig zijn, soms ga je de mist in… Maar uiteindelijk past op ieder potje een deksel. Net zoals je bij een spijkerbroek bepaalde eisen hebt, is het belangrijk dat je van tevoren weet waar je ongeveer naar op zoek bent. Daarom hebben wij de 5 meest gewilde type toys voor je op een rij gezet om je op weg te helpen.


Dildo’s
Simpel , doeltreffend en geen poespas: een dildo is als het ware een kopie van een echte penis. Als je het niet zo hebt op vibratie, maar dol bent op penetratie dan is een dildo een goede keuze voor jou. Een dildo staat namelijk garant voor inwendige stimulatie. Een fijn feit is dat je geen batterijen of opladers nodig hebt voor dit speeltje. Ook kun je jouw dildo gewoon meenemen onder de douche of in bad. Groot, klein, lang, dik of kort… Metaal, glas, rubber siliconen of gel… Dildo’s zijn er in allerlei vormen, kleuren en maten. Voor iedere vrouw wat wils dus!

Vibrators
Hoewel de meeste vrouwen klaarkomen door clitorale stimulatie kun je met een vibrator ook andere plekjes verwennen. Of je nu graag je clit, g-spot, vagina of achterdeur wat extra aandacht wil geven, met vibrators is alles mogelijk. Sommige speeltjes maken het zelfs mogelijk om 2 ‘hotspots’ tegelijkertijd onder handen te nemen. Of je nu een klein speeltje wil uitproberen, bijvoorbeeld als extra tijdens de seks, of iets groters wil… Ook vibrators zijn er in allerlei vormen, kleuren en maten.

Vaginaballetjes
Vijftig tinten grijs heeft bij veel vrouwen nieuwsgierigheid opgewekt. Sterker nog; het erotische boek was een marketingcampagne op zich voor de ‘loveballs’. Deze ballen zijn voorzien van kleine gewichtjes en breng je bij jezelf naar binnen. Zodra jij je verroert bewegen de gewichtjes in de ballen met je mee. Of je nu gaat fietsen, een stuk gaat lopen of sporten; je voelt de trilling van de balletjes continue zachtjes tegen je vaginawand. Je g-spot wordt zodanig gestimuleerd dat je je bekkenbodemspieren tegelijkertijd traint. Dit verhoogt de kans op een orgasme tijdens een vrijpartij. Oeh!

Koppeltoys
Simpelweg zijn dit speeltjes die je samen met je (bed)partner gebruikt en dus garant staat voor plezier voor 2. Willen jullie experimenteren in de slaapkamer? Of kan jij wel een hulpmiddel gebruiken? Dan kan een koppeltoy jullie hierbij helpen. Van duovibrators, dubbele dildo's, speeltjes op afstandsbediening of cockrings… Er zit vast wel een toy tussen die jullie willen testen!

Buttplugs
Nieuwsgierig naar of dol op anale seks? Een buttplug is letterlijk een plug die de anus volledig afsluit. Dit speeltje zorgt voor een intens ‘gevuld’ gevoel. Voor ons zorgt deze toy voor extra stimulatie van de g-spot. Maar jouw lover zou dit speeltje ook heel goed kunnen waarderen. De plug geeft mannen namelijk een extra stimulatie bij de prostaat, wat een intens erotisch gevoel opwekt. Durven jullie een stapje verder te gaan? Experimenteer dan vooral met een buttplug.

Het fijne aan deze type speeltjes is dat ze in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn. Benieuwd naar de verschillende toys? Neem dan snel een kijkje op Easytoys.nl en voor de Belgische dames op Easytoys.be.