Back on track met de healthbox van september!

Lichaam door Vrouwen redactie

De vakantie is officieel voorbij en de herfst staat al bijna voor de deur, verschrikkelijk. Maar deze healthbox, speciaal samengesteld door Rachel van Koningsbruggen (fitchick next level), helpt jou de strijd aan met de komende kou. Wat er allemaal in de box zit lees je hier!

Vita coco water - natuurlijk kokoswater - €1,79
Kokoswater is helemaal booming en dat is ook niet zo gek. Het water is rijk aan belangrijke mineralen als kalium en magnesium en vormt daardoor een gezonde basis voor bijvoorbeeld gezonde smoothies of proteïne-shakes.

Orthica - multi energie - €15,50
Extra vitaminen zijn nooit verkeerd, en zeker niet nu de zomer aan zijn einde komt. Deze supplementen zitten elke maand in de Healthbox.

Orthica - magnesium 400 - €15,75
Deze tabletten zijn speciaal voor het zenuwstelsel gemaakt. Het heeft een hoge dosering aan magnesium en zijn dus goed voor de spieren.

Veríval - crunchy spelt - €3,99
De titel zegt het al: crunchy spelt. Het heeft een heerlijke bite en is 100% biologisch. Het smaakt heerlijk met vers fruit, melk, yoghurt of kwark. Ook lekker: neem een handje ‘puur’ uit het pak als tussendoortje. Pluspunt: je hebt voorlopig geen trek meer.

Mister Free'd - chia & sesame seeds - €2,89
Met de hand gerolde cracker op basis van hoge kwaliteit biologische ingrediënten. Voor deze cracker worden traditionele granen gebruikt, zoals gierst en teff en superfoods zoals chia-, sesam- en lijnzaad. Daarom zijn deze krokante crackers hoog in vezel én omega 3.

The Primal Pantry - hazelnoot & cacao raw paleo reep - €1,80
Een reep die maar zes simpele, natuurlijke ingrediënten bevat. Een heerlijk tussendoortje voor goede energie zodat je er écht goed tegenaan kunt. De reep bevat dadels, hazelnoten, amandelen, cacao, biologische vanille en amandelolie (hóe simpel!?). Lekker clean.

Body & Fitshop - BCAA Caps 600 mg - €7,90
Sport je fanatiek en ben je vaak in de sportschool te vinden? Dan zijn BCAA’s ab-so-luut onmisbaar. BCAA’s staan voor Branched Chain Amino Acids, oftewel vertakte aminozuren. Deze aminozuren zijn essentieel voor het lichaam, wat wil zeggen dat het niet door het lichaam zelf aangemaakt kan worden.

KCALculated - f*ck the diet! - cadeaubon gratis maaltijd - €7,50
Wil je graag gezond eten maar geen zin om uren in de keuken te staan? Kcalculated maakt gezonde maaltijden precies op maat gemaakt naar jouw wensen en bezorgd deze bij jou thuis.

Body & Fitshop - cadeaubon - €10
Sinds kort kun je naast al je sportvoeding, superfoods en sportkleding ook bij Body & Fit terecht voor al je versproducten.

Wil je ook elke maand deze box op je deurmat en een stapje dichter bij een gezonde leefstijl komen? Check dan snel healthbox.nl.