Lifestyle / Eten
Eten

Wow, dit nieuwe ijsje helpt je van je kater af

Brak zijn is verschrikkelijk. Daar zijn we het allemaal over eens, toch? Je hoofd bonkt, je mond is een droge bende en je wil alleen maar vet eten. Niet dat dat helpt… Aspirientjes en liters koffie kunnen zelfs niet op tegen de verschrikkingen van een kater. Maar we hebben goed nieuws. Vanaf nu kan dit allemaal veel minder vervelend en zelfs lekker worden.

Er is namelijk een nieuw soort ijsje dat echt geweldig is. Dit ijs zorgt er namelijk voor dat je kater als sneeuw voor de zon verdwijnt. Het heet Gyendyo (betekenis: hang in there) en is gemaakt in Zuid-Korea.

Het smaakt naar grapefruit en het geheim erachter is het sap van een Japanse rozijnenboom. Dit wordt al eeuwenlang door de Koreanen gebruikt tegen hoofdpijn en schijnt dus echt te helpen.

Als dit ijsje echt helpt om een dag met een kater iets dragelijker te maken, staan wij vooraan in de rij! Voor zover bekend wordt het ijs nog niet in Nederland verkocht, en zijn de exacte ingrediënten geheim, dus namaken zit er helaas ook niet in. Wie meldt zich aan om de Koreanen over te halen hun ijs hierheen te brengen? We need this!

Bron, bron