Onzinnig onderzoek: dit zegt je pizzatopping over je persoonlijkheid

Eten door Itske

Soms kom je van die onderzoeken tegen waarvan je denkt: wáárom? Je hebt er helemaal niets aan, maar hilarisch is het wel. Daarom presenteert Vrouwen.nl de allerleukste onzinnige onderzoeken. Voor de volgende keer dat je in de kroeg staat, voor tijdens het avondeten of om indruk mee te maken tijdens de lunch op je werk: dit zegt je pizzatopping over je persoonlijkheid.


Pizza margherita
De oude vertrouwde pizza margherita blijft jouw favoriet en daar is niks mis mee. Jij bent niet voorspelbaar, zoals veel mensen denken. Je bent gewoon betrouwbaar en staat stevig in je schoenen. Mensen komen met jou niet zo snel voor een verassing te staan.

Pizza ansjovis
Een pizza met ansjovis is voor mensen met ballen. Je bent niet bang om keuzes te maken. Je moet alleen wel oppassen met je koppigheid. Soms mag je je wel iets flexibeler opstellen.

Pizza salami
Je bent erg zorgzaam, vooral als het gaat om familie en vrienden. Mensen komen ook graag bij je met hun problemen, jij kickt namelijk niet op problemen, maar probeert ze altijd op te lossen. In je eigen leven probeer je de drama ook het liefst te onwijken.

Pizza funghi
Dol op champignons? Dan ben je waarschijnlijk open en praat je graag met mensen. En andersom ook, mensen zijn graag in jouw buurt. Je bent ook dol op dieren en de natuur, maar dat maakt je nog geen hippie (zoals sommigen wel denken).

Pizza met extra kaas
Zonder kaas kun jij niet leven. Dus extra kaas móet gewoon op jouw favoriete pizza te vinden zijn. Jij weet wat je wilt in het leven en doet er alles aan om dit te bereiken. Je houdt van lekker eten en trekt geregeld een familysize zak chips open. Jouw motto: genieten hoeft helemaal niet met mate.

Pizza Hawaï
Ham en ananas is jouw gouden combinatie. Je kunt er niet genoeg van krijgen. Jij staat, net als de eilandbewoners, relaxt in het leven. Over jezelf ben je ook tevreden. Soms worden mensen wel een beetje gek van jouw onbezorgde persoonlijkheid.

Groentepizza
Dat je dol bent op groente wil zeggen dat je erg gevoelig bent. Maar dat betekent niet dat je niet stoer kunt zijn. Je hebt echt wel lef, maar je bent ook erg gesloten. Mensen kunnen jou soms moeilijk peilen. Tot iemand jouw vertrouwen gewonnen heeft, want dan laat je je ware zelf wel zien.

Speciale pizza
Jij bent waarschijnlijk erg creatief en laat dit graag aan de buitenwereld zien. Of je nu dol bent op een pizza met frietjes of shoarma; jij hebt erg veel verbeelding. Je danst het liefst tot het weer licht wordt en hebt graag veel mensen om je heen.

Pizza voor vleeseters
Waarom één vleessoort op je pizza als je ze er allemaal op kan doen? Jij hebt een uitgesproken persoonlijkheid. Je hebt een open houding en niets te verbergen. Je bent wel een beetje trots, maar dat is niet per se slecht.

Klopt het bij jou?

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron