Nieuw: een spa in de Burger King

Eten door Mariëlle

Als je aan Burger King denkt, denk je niet direct aan een spa toch? En andersom ook niet lijkt ons zo. Toch is deze, meest tegenstrijdige, combinatie naar de werkelijkheid getrokken. Zie je het al voor je, dat je een dubbeldikke Whopper tussen je kaken schuift terwijl je zit weg te sudderen in een stoomkabine? Nou, in Helsinki zagen ze er blijkbaar wel iets in.

In Helsinki is een Burger King geopend met sauna's en stoomkabines. Eén van die sauna's is zelfs geschikt voor 15 personen en daarmee dermate geschikt voor bijeenkomsten en verjaardagsfeestjes. Hun sauna voor 10 personen is uitgedost met een joekel van een tv. Je kunt ook bijkomen in de media lounges, waar je kunt staren naar nog grotere tv's, en je kunt er zelfs helemaal los in de Playstation 4-ruimte. Wat een Playstation 4 en een spa met elkaar te maken hebben zien we niet helemaal. Maar dat maakt ook helemaal niet uit, want de logica van dit hele verhaal zagen we sowieso niet helemaal.

Belangrijk detail: je mag je burgertje gewoon mee de spa in nemen. En vergeet niet te reserveren als je je aan deze trip waagt.

Bron, bron, bron, bron