Dit is hoe vaak je seks zou moeten hebben

Intiem door Annelot

In het begin van je relatie konden jullie waarschijnlijk niet van elkaar afblijven, maar na een tijdje wordt dit vaak een stuk minder. Helemaal als je veel werkt, een druk sociaal leven hebt en ook nog weleens in de sportschool te vinden bent. En als je seksleven op een laag pitje staat, ben je daar waarschijnlijk niet heel blij mee. Maar volgens nieuw onderzoek hoef je je daar misschien wel helemaal geen zorgen meer om te maken.

Volgens Amy Muise van de Universiteit van Toronto is één keer in de week met elkaar naar bed gaan wel genoeg. Ja, je leest het goed. Je kunt veel beter een realistischer doel van één keer in de week stellen in plaats van elke dag willen rollebollen en dat uiteindelijk uit de weg gaan, omdat je geen zin hebt in nóg een ding op je to-do lijst.

De onderzoekers kwamen er namelijk achter dat stellen die het meer dan één keer in de week doen niet gelukkiger zijn dan stellen die vaker met elkaar naar bed gaan. Hoe vaker hoe beter gaat dus helemaal niet op! Al is daar ook helemaal niets mis mee ;-).

Bron, bron, bron, bron