10 redenen om nu het vliegtuig naar Ibiza te pakken

Reizen door Vrouwen redactie

Het is halverwege maart, we zijn bijna aan het einde van de winter, yes; het is bijna voorbij! We zijn helemaal klaar met kou, natte sneeuw en onze wintergarderobe. Het liefst pakken we vandaag nog het vliegtuig naar Ibiza. En weetje: waarom ook niet? Zit je niet heel erg vast aan werk, studie of andere verplichtingen? Stap gewoon in dat vliegtuig! Wij zetten 10 redenen op een rij waarom jij liever gisteren dan vandaag nog een retourtje Ibiza boekte. Let's go!

1. 8 uren zon per dag
De gemiddelde temperatuur is 18-23 graden in april op Ibiza. Tel daar gemiddeld 8 zonuren per dag bij op en je hebt al één goede reden om direct je reis te boeken. HALLO ZON! WE ZIJN ONDERWEG!

2. Het is er lekker rustig
Omdat er maar weinig mensen zijn die echt nu weg gaan, is het nog lekker rustig op Ibiza. Dit merk je in het vliegtuig, op de stranden en in de clubs. Echt een chill vakantie dus!

3. Lage prijzen buiten het hoogseizoen
Omdat je compleet buiten het hoogseizoen reist, kosten de reis, je accomodatie én alles wat je verder op het eiland uitgeeft aan het leven, je veel minder dan in juni/juli/augustus. Je boekt al een ticket voor 60 euro. Retour.

4. Maak iedereen thuis jaloers
Spam je hele Instargam vol met zonnige foto’s op het strand, met cocktails in een beachbar en tijdens het uitgaan in de tofste clubs. Omdat het kan. Omdat het leuk is. En stiekem is het ook wel lekker om de thuisblijvers een klein beetje jaloers te maken.

5. Verruil je winterjas voor je bikini
Ein-de-lijk kun je even iets anders aantrekken. Weg met je winterjas; je kunt weer fijn je leren jasje aan! En kom maar op met die korte broekjes, bikini’s en zonnebrillen. Je staart al sinds december op de website van H&M naar alle toffe nieuwe bikini’s van dit seizoen en nu heb je eindelijk een reden om er een (of vijf) aan te schaffen.

6. Lekkere mannen voor jezelf
Er lopen heus wat lekkere hapjes rond op Ibiza en omdat het er nu nog vrij rustig is, heb je minder concurrentie! Iedere avond een andere man is best een oké voornemen, toch? Even oefenen voor de zomer…


7. Verruil je UGGs voor blote voeten in het zand
De hele winter zitten je voeten al in krappe, warme schoenen gepropt, dus je tenen hebben wel even zin in vrijheid. Lekker met je blote voetjes in het zand, weet je nog hoe het voelt? Mmmm.

8. Je gaat te weinig op vakantie
Ben jij ook zo iemand die de hele tijd heel hard werkt? Wat ons betreft heb je een vakantie verdiend. Alleen in de zomer een weekje weggaan is niet genoeg. Doe eens gek: boek die reis!


9. Met een lekker kleurtje aan het voorjaar beginnen
Pak op Ibiza die 8 uren zon en werk aan een mooi kleurtje om het voorjaar mee te beginnen. Zo kun jij op rokjesdag schaamteloos met blote benen over straat, omdat jouw lange stelten voorzien zijn van een prachtig kleurtje.

10. Het paradijs is dichterbij dan je denkt
Huppakee: 2,5 uur vliegen en je bent er al. Wij boeken nu dat ticket!

bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron