Waarom je deze pan wilt

Eten door Vrouwen redactie

Als vrouw die van koken (of in ieder geval van het design van je keuken) houdt heb je toch eigenlijk maar één grote, stoute droom: je wilt fatsoenlijke pannen. Pannen die lekker bakken, jaren mee gaan en een plezier zijn voor het oog. Een mooie keuken vráágt om mooie pannen. De pannen van het Franse pannenmerk Le Creuset zijn de vrolijkste pannen van de wereld en die kun jij winnen ter ere van hun nieuwe lijn.

De kleur
Je lievelingspan van Le Creuset is tegenwoordig ook verkrijgbaar in een nieuw kleurtje, Rivièra, een gietijzeren pan in een matte azuurblauwe kleur waar jouw oog van zal smullen. En voor je het weet staat hij op jouw fornuis te pruttelen. Wij mogen hem weggeven. Ja, van die mooie pan ter waarde van €229,- van 24 cm. mag Vrouwen.nl er zomaar 2 weggeven.

Het is goed voor je humeur
Met je pannen word je (bijna) elke dag geconfronteerd. Een vrolijke pan zal je humeur goed doen. Als je hebt geïnvesteerd in een mooie keuken is een mooie pan een must. Met een broodje hotdog zonder broodje neem je toch ook geen genoegen? De pannen zijn de helft van de keuken. In een mooie keuken, horen mooie pannen.

Can't live without
Als de pan flirt met het oog hoef je het eten niet meer in een apart schaaltje te doen, die pan verdient het dan om op het middelpunt van de tafel te staan. Dat scheelt in veel opzichten: het scheelt afwas, je hoeft geen aparte bakjes voor op tafel aan te schaffen en dat scheelt ook weer een hoop kastruimte.

Geen aangekoekte meuk
De gietijzeren pan zal je niet teleurstellen. Le Creuset staat al sinds 1925 bekend om de allerhoogste kwaliteit. De pannen zijn gemaakt uit geëmailleerd gietijzer, dat betekent dat de warmte langer wordt vastgehouden en gelijkmatig wordt verdeeld. In the end scheelt dat allemaal in energie. Je kunt ze op elke warmtebron gebruiken, je kunt ze in de oven zetten (met deze pan in huis heb je dus ook geen ovenschaal nodig) en ze zijn bestendig tegen de vaatwasser. Dit wil je!

Zo kun je winnen
- Like Le Creuset op Facebook.
- Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Le Creuset.

Succes!