YES! De allereerste pindakaaswinkel opent in Amsterdam

Eten door Annelot

Ben je een echte pindakaas addict? Dan hebben we goed nieuws voor je: er opent namelijk binnenkort een pindakaaswinkel in Amsterdam. Hoera!


Er gingen al wat geruchten rond van mensen die de winkelruit in Amsterdam spotte, maar we kunnen nu echt bevestigen dat er een pindakaaswinkel wordt geopend! In de winkel kun je straks kiezen uit ongeveer 10 verschillende soorten pindakaas. Er zijn bijvoorbeeld pindakaassmaken met zeezout-karamel, kokos, banaan, rozijn, koffie, honing-walnoot en pure chocola. En ze gaan zoveel mogelijk gebruik maken van biologische ingrediënten. We like!

Hoe awesome dit ook is, tien smaken vinden wij persoonlijk wel een beetje weinig voor een hele winkel. Welke smaken volgens ons dus echt ontbreken zijn pindakaas met: zilveruitjes, chips, atjar, chilisaus, kers, munt, tabasco, olijf, kip, gojibessen en biersmaak. Heb jij betere ideeën? Je kunt op de Facebookpagina van De Pindakaaswinkel jouw suggestie achterlaten.

De winkel en de webshop worden over ongeveer één á twee maanden geopend aan de Czaar Peterstraat 169. We kunnen niet wachten!

Bron, bron, bron