Sekshoroscoop van februari

Intiem door Vrouwen redactie

Ben je benieuwd wat de de sekssterren deze maand voor jou in petto hebben? Mooi, want Vrouwen.nl presenteert je vanaf nu je maandelijkse sekshoroscoop. Iedere maand verrassen de sterren je weer en wij vertellen wat deze maand voor jou betekent op het gebied van seks. Benieuwd wat de maand februari doet voor jouw seksleven? Lees dan verder.

Ram - 21 maart t/m 20 april
Jij bent on fire deze maand. Het lijkt wel alsof je helemaal opleeft, zoveel zin in seks heb je. Bovendien is dit de maand waarin je lekker gaat experimenteren, dus geniet ervan.

Stier - 21 april t/m 21 mei
Jouw date gaat sowieso mee naar huis. Je hebt zin om te verleiden, maar je bent er ook klaar voor om meteen het bed in te duiken. Deze maand vind je het moeilijk om het alleen bij flirten te houden, maar dat is niet erg.

Tweelingen - 22 mei t/m 21 juni
Je weet wat je lekker vindt, maar niet iedereen kan die lekkere plekjes bij jou vinden. Daarom raak je in een dip deze maand. Probeer jezelf hieruit te slepen!

Kreeft - 22 juni t/m 21 juli
Wat betreft je seksleven gaat het wel z'n gangetje en toch is het deze maand tijd om iets met je fantasieën te doen. Dit pakt beter uit dan je misschien denkt...

Leeuw - 22 juli t/m 22 augustus
Je hebt genoeg seks de laatste tijd, daar ligt het niet aan. Maar er zit je iets niet lekker... Probeer hier je vinger op te leggen, want hierdoor kun je jezelf niet volledig laten gaan tijdens de seks. En dat merkt de ander ook.

Maagd - 23 augustus t/m 23 september
Maagd, er is iemand die bij jou het vuurtje van binnen laat branden. Fjiet fiew, deze maand heb je zulke lekkere seks dat je er nog vaak aan gaat denken. Bereid je voor op veel sexy time.

Weegschaal - 24 september t/m 23 oktober
Door stress zit jouw seksleven in het slop Weegschaal. Neem even de tijd voor jezelf en maak je niet druk om seks, je gevoelens komen vanzelf weer terug. Net als je sexdrive.

Schorpioen - 24 oktober t/m 22 november
De passie straalt er deze maand vanaf, maar je partner heeft minder zin. Er is duidelijk iets met hem aan de hand en als je hem zover krijgt om te praten eindig je deze maand zoals je 'm had willen beginnen.

Boogschutter - 23 november t/m 21 december
In februari ga je back to basic en eigenlijk vind je dat helemaal niet erg. Jullie kiezen veel voor dezelfde standjes. Het is nu eenmaal niet jouw maand om te experimenteren.

Steenbok - 22 december t/m 20 januari
Steenbok, wat is er met jou aan de hand? Het liefst heb je iedere dag seks en daarmee verbaas je zelfs jezelf. Maar weet je, laat jezelf lekker gaan en geniet van het leven. Met of zonder vriend.

Waterman - 21 januari t/m 18 februari
Jij doet deze maand veel inspiratie op. Je voelt dat je deze maand meer openstaat voor trio's en je geniet enorm van orale seks. Neem het ervan!

Vissen - 19 februari t/m 20 maart
Februari staat om één of andere reden voor jou in het teken van quickies. Dat is niet erg, zo lang je niet vergeet om af en toe tijd vrij te maken voor een lange, intense vrijpartij. Enne... Je krijgt deze maand aandacht uit een verrassende hoek.

Bron, bron en bron