8 opwindende plekjes op je lichaam die je totaal niet verwacht

Intiem door Mariëlle

Oorlel, de lies, borsten... Mmmrauw! Als je er aan denkt glibber je al zowat van je stoel. Maar er zijn nog veel meer plekjes waar zowel hij als zij opgewonden van wordt. Plekjes op je lichaam die je totaal niet verwacht.

1. De neus
Je neus? Ja, je neus, want die heeft, op je lippen na, de meeste zenuwuiteinden van alle delen in je gezicht. Vandaar de eskimo- a.k.a. kabouterkus.

2. Tepels
Zowel bij mannen als bij vrouwen zijn tepels opwindend omdat ook deze plek een hotspot voor zenuwuiteinden is.

3. Navel
De navel kan voor vrouwen een extra stimulans zijn, omdat de navel uit het zelfde 'materiaal' gemaakt schijnt te zijn als je... clitoris.

4. Voeten
Voor mannen zijn de voetzolen opwindend en voor vrouwen de tenen. Denk hier dus aan bij voetje vrijen. Of als Sjaak met zijn voeten fetisj weer eens bij je voor de deur staat. Een beetje begrip.

5. Oren
Pak de oorlel tussen je duim en wijsvinger en begin het heel zachtjes te masseren. Aiaiai! Je oren! No explanation needed.

6. Je nek
Je nek is ook zo'n plekje waar je je helemaal heerlijk van gaat voelen. Daarom is het niet zo raar om het voorspel te beginnen met een massage die steeds zwoeler wordt. De drempel is namelijk al heel laag.
7. Knieholte
De knieholte is een heel teder, gevoelig plekje. Het kan onwijs kriebelen, maar dat komt vaak door de spanning. Zodra je over de spanning heen bent, gaat het kriebelige gevoel over in een gevoel dat heerlijk aanvoelt.

8. Buikspierorgasmes
Ooit gehoord van coregasms? Span je buikspieren maar eens aan als je seks hebt, dan weet je precies wat er met dat begrip bedoeld wordt.