Seks & relaties / Seks
Seks

12x wat vrouwen willen in bed

We durven het niet altijd eerlijk te zeggen, maar ook wij hebben zo onze voorkeuren wanneer het op doing the nasty aankomt. Wat wij willen tussen de lakens is gewoon hartstikke logisch! Stiekem meelezende mannen, opgelet! 
 
1. Initiatief 
Wij vrouwen zijn tegenwoordig hartstikke geëmancipeerd, maar stiekem geven we ons in bed graag over aan le boyfriend. Het is heel sexy als een man het voortouw neemt. Niet zo gek dat 'Fifty Shades of Grey' zo’n succes is… 
 
 
2. Voorspel
Er zit nu eenmaal niet een directe aan- en uitknop waardoor we gelijk in actie komen. Mannen, neem de tijd en we zijn tot alles bereid. Oké, bijna alles dan.

3. Stoppelbaard
Een man met een stoppelbaard! Oelala. Do we need to say more?
 
4. Op ontdekkingstocht 
Niet alleen guys raken na een tijdje verveeld in bed. Nieuwe standjes, seks op spannende plekken en gekke rollenspellen: als we van je houden, doen we het allemaal. 
 
5. Complimentjes
Van onzekerheid hebben we vaak last, hoe exited we ook zijn om met je van bil te gaan. Naakt zijn is best een ding, maar een opmerking over hoe gek je op onze billen bent will do the trick. 
 

6. Massage
Ben je een kei in bed en kan je ook nog eens lekker masseren? Wij zijn weg van je! 

7. Hygiëne
We hebben er echt geen moeite mee om je genotsknots eens goed te verwennen, maar hygiëne is echt een pré. Een warme douche nemen voor de actie begint, is dus wel zo prettig. Met z’n tweeën is natuurlijk nog beter!
 
8. Warning please
We hebben écht geen zin om voor een verassing te staan. Laat ons op z'n minst weten wanneer je van plan bent om in extase je hoogtepunt te bereiken. 
 
9. Brede schouders
Een brede gespierde guy à la Channing Tatum is echt niet nodig (alhoewel…), maar een man met een lekker stel schouders vinden we hartstikke hot. Kunnen we lekker in wegkruipen! 


 
10. Zoenen
Niets is fijner en intiemer dan zoenen met je vriendje terwijl jullie de liefde bedrijven. Mits hij een frisse adem heeft natuurlijk.

11. Frisse lakens
Heren, weten jullie nu nog steeds niet hoe die wasmachine werkt? Vraag je moeder om een spoedcursus en ververs die lakens regelmatig. Worden we blij van. En wie weet wat nog meer.
 
12. Knuffelen
Dingdingdingding! We willen toch allemaal een kerel bij wie we na het seksen in de armen kunnen liggen? 

Wat vind jij echt aantrekkelijk in bed?