Zo wind je hem stiekem op in het openbaar

Intiem door Renée

Laten we er maar niet omheen draaien: het is oké om je vriend stiekem op te winden in het openbaar. Vooral als niemand iets doorheeft. Want wie doet dat nu niet? ;-) Maar hoe wind je hem op zonder ordinair te worden? Het mannelijk lichaam kent een paar plekken die je kunt aanraken en waarmee je hem opwindt. Vrouwen.nl zet die plekken op een rij!


1. Nek

De nek is niet per se een verrassing, maar wanneer je hem een kus geeft in zijn hals zet je hem zo in vuur en vlam. Bovendien ziet het er niet heel obsceen uit in het openbaar.

2. Oorlel
Vraag maar aan de mannen om je heen: zijn oorlel is gevoelig. Wedden dat hij het opwindend vindt als jij zijn oorlel zachtjes aanraakt (met je mond)?


3. Kaaklijn

Een man met een goede kaaklijn is al hot genoeg. Des te leuker om die kaaklijn van hem eens 'tegen' hem te gebruiken door je vinger heen en weer te laten glijden onder zijn kaak en kin.

4. Billen
Normaal is het de man die voor de billen gaat, maar ook zijn billen zijn gevoelig. Vooral als hij het niet ziet aankomen dat je 'm aanraakt en er geen mensen meekijken.


5. Onderarm

Wist je dat zijn onderarm super gevoelig is door alle zenuwen? Ga er zachtjes overheen met je vingers en je hebt zo zijn aandacht.

6. Duim
Gebruik je duim om het 'dikke' gedeelte tussen zijn duim en pols te masseren. Gegarandeerd dat hij snel mee naar huis wil.

PS: Wist je al hoe vaak je seks moet hebben om gelukkig te zijn? Vrouwen.nl onthult het in dit artikel!

Bron, bron, bron, bron en bron