Zo word je in een handomdraai een keukenprinses

Eten door Nicole

Ben je helemaal klaar met die kant-en-klaar maaltijden van de Appie en heb je alle gerechten van de Chinees aan overkant al zo'n 20 keer geprobeerd? Dan wordt het nu toch echt eens tijd dat je zelf de keukenprinses gaat uithangen. Kerst komt eraan en je wilt je familie natuurlijk versteld doen staan van ‘jouw kookkunsten’. Geen paniek! Smult het kooktijdschrift van Smulweb gaat je hierbij helpen.


In Smult vind je namelijk de lekkerste recepten voor ieder seizoen. En het nieuwste feestnummer ligt nu ook in de winkel. Hier staan fantastische zelfgekozen recepten in van onder andere Janny van der Heijden (Heel Holland Bakt) en Matt Preston (Masterchef). Deze feestelijke editie staat vol met lekkere recepten die voor iedere thuiskok maakbaar zijn (ja, dus ook voor jou). Dus handjes uit de mouwen en koken maar.


En wat leuk is, is dat er nu een feestdagenactie is. Koop Smult met 50% korting en krijg een jaar lang het tijdschrift thuisgestuurd voor maar € 9,95. Wees er snel bij want hij is nu tijdelijk verkrijgbaar met gratis cadeaubon. Ook een uniek cadeau voor onder de boom. Leuk, leerzaam en lekker.

Bron, bron