Dit is waarom dick pics verschrikkelijk zijn

Intiem door Vrouwen redactie

Wij vrouwen kunnen (half)blote mannenlijven erg waarderen. Het is niet voor niets dat we hier bij Vrouwen.nl iedere maandag de ‘lekkerste mannen van Instagram’ voor jullie op een rij zetten. Niets sexyer dan een mooie mannenbuik, gespierde bovenbenen, schouders… Hmm!

Echter, stuur ons een dick pic en we haken direct af. Echt mannen, we kunnen het niet genoeg benadrukken: stuur ons geen foto's van je jonge heer!!! Dit is waarom:


1. Vrouwen zijn romantici.
Instagramfoto’s hebben een lekker filtertje en zijn vaak nog met een professionele camera gemaakt ook, waardoor alles er extra mooi opstaat. Bij zo’n mooie foto kunnen we lekker wegdromen over de knappe man die te zien is op het beeld.

We worden echt niet vrolijk of warm van een homemade foto met slechte belichting waarop een lelijke worst te zien is (Sorry, piemels zijn leuk maar niet per se mooi ofzo. Zo denken we overigens ook over onze eigen punani’s, dus vraag al helemaal niet om een foto van die van ons).


2. Vrouwen zijn romantici.
Ook vrouwen houden best van een beetje sexting. Spannende berichtjes over en weer sturen vinden wij erg leuk. En daarbij kunnen wij ook best zo stout zijn om af en toe een lekker plaatje te sturen (zie hier de bilfie-instructie) omdat we weten dat dat jullie helemaal gek maakt. Maar laat duidelijk zijn: onder geen omstandigheid hoeven we er een foto van je zaakje voor terug want: zie punt 1.

Guys, als je je fysieke reactie op onze berichtjes graag wil laten blijken, verwoord het dan maar in tekst.


3. Vrouwen zijn romantici.
We willen dat je iets voor ons doet! Koop een bos bloemen, schrijf een liedje, stuur iets liefs. Waarom? Omdat we ons speciaal willen voelen. Een foto van je penis geeft ons vooral een speciaal gevoel van afkeer…Bron, bron, bron, bron