Workout woensdag: buikspieren!

Lichaam door Vrouwen redactie

Oké oké, we moeten gaan sporten. En vooral die buikspieren, die willen we graag! Daarvoor moet je vooral je core trainen - maar hoe doe je dat? Onze vrienden van Model Workout bedachten daar iets op: een platform dat je helpt om overal te sporten, waar jij maar wilt. Thuis, in het park, op een hotelkamer - you name it! Je kunt je gratis inschrijven voor het platform, waar je de tools krijgt voor een zo gezond mogelijke lifestyle en de video’s kunt volgen en meedoen. Ook krijg je:

- Recepten met gezonde maaltijden

- Heel veel verschillende workout video's

- Wil je er echt voor gaan? Ga dan een stapje verder en Go Pro! Voor €29,95 per jaar krijg je dan persoonlijke begeleiding en een eetschema op maat. Ook kun je met een Pro abonnement contact opnemen met een van de personal trainers van Model Workout en krijg je altijd binnen 24 uur antwoord op je vragen over blessures, sport en/of voeding.

Elke twee weken plaatsen we hier op Vrouwen.nl een nieuwe video van Model Workout, en na de warming up, stretch en core workout van de vorige keren gaan we deze week aan onze core werken. Work it, work it, work those muscles!