Goedkope borstimplantaten geëxplodeerd na borstvergroting

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Claire Hawker was altijd al onzeker over haar borsten. Ze vond ze te klein en was niet blij met het grootteverschil: een cup B en een cup C. Nadat een van haar vriendinnen heel enthousiast was na een liposuctie in een kliniek in Praag besloot de 30-jarige moeder zelf ook de stap te zetten. Ze zocht de site op en ontdekte dat haar borsten vergroten in Praag 3x goedkoper was dan in Engeland. Als alleenstaande moeder vond ze dat ze dat koopje niet aan haar voorbij kon laten gaan.

Een jaar later was het zover, ze was in de kliniek in Praag. Omdat de artsen niet goed Engels spraken liet ze foto’s zien van haar ideale borsten. Volgens Claire waren dat borsten die net als bij velen celebs cup G waren. Meteen na de operatie deden Claire’s borsten ontzettend zeer. En dat pijnlijke gevoel bleef. Terug thuis had ze zoveel pijn dat ze nog een week op de bank gelegen heeft.

Uiteindelijk ging ze naar haar werk om haar vrienden het resultaat van de operatie te laten zien. Terwijl Claire haar shirt omhoog trekt rook ze een vieze geur en zag ze dat haar bh helemaal bruin en soppig was. Haar moeder kon op dat moment haar implantaat uit haar gescheurde borst zien hangen. In het ziekenhuis werd haar verteld dat haar implantaten meteen verwijderd moesten worden, ze waren zo groot dat ze haar borsten opengescheurd hadden.

Twee jaar lang heeft Claire met ‘lege borsten’ rondgelopen tot ze mee kon doen aan het programma ‘Botched Up Bodies’, een documantaire over plastische chirurgie die verkeerd gegaan was. Daarbij zou ze ook een nieuwe operatie krijgen. Op dit moment heeft Claire een E cup en gaat ze weer zelfverzekerd door het leven, maar spijt van haar operatie in Praag omdat het goedkoper was heeft ze wel nog steeds.

Bron, bron, bron