Eigen auto? Dit zijn de leukste manieren om hem op te fleuren

Vrije tijd door Esra

Heb jij een eigen auto? Dan is de kans groot dat jij daar ook regelmatig gebruik van maakt. Is het dan niet leuk om hem eens leuk op te fleuren? Zodat jij elke keer weer vrolijk wordt wanneer je in de auto stapt. Wij delen hiervoor de leukste ideeën.

Stickers

Ongeacht de leeftijd, stickers plakken blijft leuk. Daarbij vrolijkt het jouw auto direct op. Kies een aantal stickers die je leuk vindt en plak deze aan de binnenkant en/of buitenkant van de auto. Plak ze bijvoorbeeld op je dashboard, het spiegeltje in de zonneklep of op je achteruit. En als je helemaal gek bent van stickers, plak ze dan op al deze plekken. Want hoe meer stickers, hoe meer vreugde…

Vrolijke bloemetjes

Ben jij alweer helemaal klaar met het koude weer? Misschien geven deze kleine bloemetjes jou dan al een beetje een lente gevoel. Bloemetjes fleuren jouw auto namelijk helemaal op. Plak het stuur vol met stickers van bloemen, klem een bloemenclip vast aan het dashboard of verwerk de bloemen op een andere manier in je auto. Hier word je toch helemaal vrolijk van? 

Lees ook: Wat je nooit mag vergeten voordat je wegrijdt met je auto

Onderlegger in bekerhouder

Heeft jouw auto een ingebouwde bekerhouder, dan is het zelfs een mogelijkheid om deze op te fleuren. Namelijk door er een leuke onderlegger in te leggen. Er is een ruimte keuze uit diverse ontwerpen. Kies een ontwerp uit dat jij het leukst vindt óf maak het zelf. Zo krijg je de mogelijkheid om het helemaal naar jouw wensen te maken én heb je direct een leuke, creatieve bezigheid. Een win-winsituatie dus!

Foto’s

Hoe maak je jouw auto écht persoonlijk? Juist: door persoonlijke foto’s toe te voegen. Print een aantal leuke, lieve en grappige foto’s uit op een klein formaat en geef ze een mooie plek in je auto. Klem ze bijvoorbeeld achter de zonneklep of plak ze op het plafond.

Voorwerpen aan de achteruitkijkspiegel hangen

Je hebt het vast wel eens gezien: een knuffelbeertje, voetbalshirtje of ander voorwerp dat hangt aan de achteruitkijkspiegel. Hoewel het niet erg origineel is, is het wel erg leuk. Kies een voorwerp dat bij jou past of iets dat je gewoon leuk vindt en hang het op. Ook leuk: een dashboard poppetje.

Lees ook: 4x waarom het een goed idee is om een auto te huren in eigen land

Auto essentials

Auto essentials zijn niet bedoeld om je auto op te fleuren, maar zijn wel erg handig. Iedereen heeft wel producten die zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden, denk aan een kam of lippenstift. Om te voorkomen dat je elke keer weer naar binnen moet lopen als je iets vergeet, is het slim om deze essentials standaard in de auto neer te leggen. Dus koop de desbetreffende producten dubbel en geef ze een plek in je auto.